Élet-Stílus

Most már nagyon bánja, hogy azt kérte a feleségétől, éljenek nyitott házasságban

Getty Images
Getty Images
Nem bírja elviselni, mennyi figyelmet kap a párja. Őt meg kirúgták a munkahelyéről, mert randira hívta egy kollégáját.

Egy férfi úgy érezte, hogy kezd lankadni a tűz közte és felesége között, ezért azt javasolta, hogy éljenek nyitott házasságban. 19 éve esküdtek össze, a lányuk pedig nemrégiben költözött el otthonról. A felesége az ötlet hallatán először mérges volt, aztán megtetszett neki az ötlet.

Most viszont egy idiótának érzi magát, mert a feleségéért rengetegen érdeklődnék, neki viszont semmi szerencséje.

Rá kellett jönnöm, hogy attól, hogy nem vonzódtam annyira a feleségemhez, mint mikor összeházasodtunk, nem jelenti azt, hogy más férfiak is ugyanígy lennének ezzel. A feleségemnek annyi férfi udvarolna, hogy nem is tudja, mihez kezdjen. Mindeközben nálam épp az ellenkezője van

– írta a Redditen.

Ráadásul ki is rúgták a munkahelyéről azután, hogy egy kolleganőjétől megkérdezte, elmennek-e inni valamit valahol. Nem érti miért, nem volt a felettese, nem is egy részlegen dolgoztak. A nő megmutatta a HR-esnek, milyen üzeneteket küldött neki, erre elbocsátották.

Megpróbálta visszacsinálni az egészet, de abba a felesége nem ment bele, mert ő neki megfelel az, ami most van.

Mondtam a feleségemnek, hogy újra zárttá akarom tenni a házasságunkat, mert egy idióta voltam, mikor felvetettem. De ő visszautasította, mert elégedett a dolgokkal. De engem megöl a tudat, hogy más férfiakkal van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik