Élet-Stílus

Kulcsár Edina: Testképzavarral küzdöttem, nem láttam magam elég vékonynak

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
Úgy gondolja, mostanra lett egészséges a testképe, amiben férje is nagy szerepet játszik.

Kulcsár Edina hét hónapja adott életet Varga Márk G.w.M-mel közös kislányának, Amarának. Az egykori szépségkirálynő a Blikknek elmondta: a szülés óta hat kilótól szabadult meg, többet viszont már nem nagyon szeretne fogyni.

Amikor Márkkal megismerkedtünk, 70 kilogramm voltam, a terhesség alatt pedig felkúszott 28 kiló. Amikor a mérlegre álltam, imádkoztam, hogy ne érjem el a százat szülés előtt. Persze súlytöbblet nagy része gyorsan le is ment a szüléssel, a többin pedig egy kis sport segített

– árulta el Kulcsár, aki nemrég elkezdett egy edzésprogramot, és most arra is odafigyel, mit eszik. Viszont leszögezte: semmit nem von meg magától, nem is szeretne már olyan vékony lenni, mint modellkarrierje csúcsán.

Úgy gondolom, mostanra lett egészséges a testképem. Amikor most visszatekintek a korábbi modell fotóimra, túl vékonynak látom magam, pedig a 60 kilómmal a 173 centis magasságomhoz még akkor is tovább akartam fogyni. Minden testalkat kérdése, a kilók száma pedig csak egy adat a mérlegen, ami még nem árul el semmit. Most már úgy gondolom, akkor valamiféle testképzavarral küzdöttem, hogy nem láttam magam elég vékonynak

– fogalmazott Kulcsár Edina. Ma már teljesen másképp tekint magára, amiben férjének is nagy szerepe van.

Márk szereti a mostani alakomat, ő inkább a nőies formákat kedveli, ha van mit megfogni rajtam. Én is jobban tetszem most magamnak, pedig ha elárulom, hogy 78 kiló vagyok, mindenki meglepődik. Szerencsésnek tartom magam, mert egyenletesen oszlanak el rajtam a kilók, és ma már nem szeretnék megfelelni semmiféle ideálnak.

A háromgyerekes influenszer jelenleg teljesen elégedett a súlyával, és követőit is arra biztatja, a saját értékeiknek igyekezzenek megfelelni. „Sokan szenvednek ma testképzavarral, és azt szoktam mondani, azért tegyenek meg mindent, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Három gyerek mellett szükség van energiára, ez pedig biztosan nem lenne meg, ha fogyókúrával sanyargatnám magam” – mondta Kulcsár Edina.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik