Élet-Stílus

Nem kerül börtönbe a férfi, aki szexelt egy tehénnel

A szarvasmarhával közösülő Liam Brown pénzbüntetést és közmunkát is kapott, ráadásul tíz évig nem tarthat állatot.

Megmenekült a börtöntől a férfi, akit rajtakaptak, ahogy szexuális kapcsolatot alakít ki egy tehénnel – írja a Daily Mail.

A 25 éves Liam Brown tavaly júniusban besurrant a tehénistállóba az egyik dorset-i szarvasmarha-farmon, amikor rajtakapták, egy borjút karolgatott letolt nadrággal, csipője pedig előre-hátra mozgott.

Ian Farwell farmer és családja talált rá a férfire, miután csapdát állított neki.

A farmernek már korábban feltűnt, hogy valami nincs rendben a tehéncsordájával. Több gyanús eset is történt, amik alapján azt gyanította, hogy zaklatják az állatait. Sebészeti kesztyűket és ruhadarabokat találtak hátrahagyva, több fiatal borjú pedig megmagyarázhatatlan körülmények között elpusztult. Farwell és családja egy tervet dolgozott ki, hogy elkapják a tettest, biztonsági kamerákat telepítettek az istállóba, és kigondolták, hogy fognak majd lecsapni az elkövetőre.

Tavaly június 12-én azt hallották, hogy az egyik borjú furcsa hangokat ad ki, megnézték a kamera képét, és látták, hogy valaki van az istállóban. Kimentek a helyszínre, ekkor látták Brownt, ahogy éppen meghitt viszonyt alakít ki az egyik tehénnel. A férfi korábban évekig a farmon dolgozott, ezért jól ismerte a terepet.

Később a borjúból vett DNS-minta bizonyította, hogy azon a bizonyos napon érintkezett az állattal.

Brown a bíróságon elismerte a bűncselekményt, és azt mondta, „szégyent és zavart” érez. 600 font (kb 260 ezer forint) kártérítést megfizetésére kötelezték, 150 órányi közmunkát kapott, ezen kívül három évig járnia kell egy rehabilitációs intézménybe, ráadásul tíz évig nem tarthat állatot.

Mivel korábban nem volt büntetve és megbánást is tanúsított, nem kellett börtönbe mennie.

Ez egy nagyon riasztó, bizarr és aggasztó eset. Biztos vagyok benne, hogy nem csak szégyenkezve fog majd visszatekinteni a történtekre, hanem elszánt is lesz, hogy soha többet ne tegyen meg ilyesmit!

– mondta a bíró.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik