Élet-Stílus

Videó: több ezer méter magasban, a repülő vécéjében sütött garnélát, készített krumplipürét

A mosdók önjelölt amerikai szakácsa ezután hányózacskóba tette a rákot és a köretet is, majd a helyére visszaülve a puszta kezeivel fogyasztotta el az ételt.

Hatalmas felháborodást váltott ki egy főzős videókat gyártó amerikai szakács egyik legújabb posztja.

Az Instagramot Barfly7777 bathroom chef  néven használó férfi eredetileg is olyan videókkal tett szert népes követőbázisra – Instán 111 ezer, míg TikTokon 157 ezer feliratkozóra –, amiken az látható, ahogy különböző fogásokat készít el különböző fürdőszobákban. Azonban az egyik friss videója elkészítéséhez még ennél is tovább ment.

Repülőre szállt, ahova magával vitt egy házibarkács módszerrel elkészített, két 6 voltos elemmel működő eszközt, amit sütésre tud használni. Majd repülés közben bement a gép mosdójába, ahol egy kis vizet öntött a csapba, aztán megsütött benne pár garnélát, és még krumplipürét is készített hozzá.

Az elkészített ételeket pedig berakta pár hányózacskóba, és kivitte az üléséhez, ahol aztán evőeszközök nélkül, a puszta kezével fogyasztotta el őket.

Nos, van egy szörnyű ötletem. Egy igazán szörnyű ötletem, és egy kicsit ideges vagyok. (…) A cucc, amit becsomagoltam, határozottan úgy néz ki, mint egy bomba

– kezdi a videó elején, még az autójában ülve a polgári nevét mindezidáig fel nem fedő szakács, aki ezután azt is megmutatja, hogyan esik át a biztonsági ellenőrzésen, mielőtt leülne a helyére, hogy a gép felszállása után a mosdót is felkeresse.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barfly7777 bathroom chef (@barfly7777) által megosztott bejegyzés

2 db 6 V-os akkumulátorral, sorba kötve és egy merülő italmelegítőhöz csatlakoztatva, gyorsan forró vizet tudunk előállítani. A nyers garnélaráknak csak néhány percre van szüksége. Az instant burgonyapüré hozzáadása a garnélarákos vízhez némi extra ízt ad. A fokhagymás vaj mindent jobbá tesz

– fogalmaz a videó leírásában a mosdók önjelölt séfe.

Azonban az Instagram és a TikTok felhasználói nem voltak túlságosan oda a videóért, a  Daily Mail szerint a higiéniai aggályok felemlegetése mellett például többen is azt kifogásolták például, hogy milyen rossz lehet egy ilyen utastárs után használni a mosdót.

A Delta Airlines, aminek az egyik menetrend szerinti járatán utazott a megdöbbentő videót készítő férfi, azt közölte, hogy találkoztak az ominózus poszttal, és vizsgálják is az ügyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik