Élet-Stílus

Till Attila Majka ózdi díszpolgárságáról: Mennyibe kerül ez mostanság?

A rappert meghatotta a megtiszteltetés.

Ahogyan arról hétvégén a 24.hu is beszámolt, Majka Ózd város díszpolgára lett. A megtiszteltetésről a vasárnapi Sztárban Sztár leszek! döntőben is szó volt, a show elején Till Attila műsorvezető hozta fel a témát a rapper egy megszólalására reagálva.

Megszólalt az ózdi díszpolgár! Azt akartam kérdezni, Majkusz, hogy mennyibe kerül ez mostanság? Ilyen 3-4 vagy 450? Mennyi ez a díszpolgárság?

„Nincs annyi pénzed, hogy megfizesd!” – poénkodott Majka, majd kicsit később komolyan elmondta, milyen érzés volt megkapni a címet.

Sokkal meghatóbb volt, mint gondoltam. Azt hittem, hogy ez is egy olyan díjátadó lesz, amin – nem nagyképűségből – már voltam egy párszor. Az az igazság, hogy díszpintynek készültem, aztán díszpolgár lett belőlem, egy pár éve megváltozott ez a státusz. Ott ültek az életemből az emberek, sokkal meghatóbb volt, egyszer-kétszer bepárásodott a szemem. Nem gondoltam volna én sem, hogy eljön ez a pillanat.

A rapper a Blikknek elmondta, az átadó után gyerekeinek is megmutatta a várost, ahol felnőtt.

Családostul nem szoktunk Ózdra jönni, leginkább csak én látogatok el ide, hogy találkozzak a régi barátokkal. Azonban most, hogy itt vagyunk, biztos, hogy tartok a gyerekeknek egy nosztalgiakörutat, és megmutatom nekik azokat a helyszíneket, ahol az apjuk csibészkedett annak idején

– fogalmazott Majka, aki egyébként a díszpolgársággal járó összeget a helyi focisuli javára ajánlotta fel.

A műsor egy másik mentorának, Tóth Gabinak is voltak emlékezetes megszólalásai vasárnap este, például ez:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik