Élet-Stílus

Csézy tervezte a ruhát, amiben Karikó Katalin átvette a Nobel-díjat

rtl és Claudio Bresciani / TT NEWS AGENCY / TT News Agency / AFP
rtl és Claudio Bresciani / TT NEWS AGENCY / TT News Agency / AFP
Nem ez volt az első ruha, amit a mezőkövesdi énekesnő és csapata készített a kutatónak.

Az Instagram-oldalán írt arról Csézi Erzsébet, művésznevén Csézy, hogy Karikó Katalin egy általa tervezett ruhát viselt a Nobel-díj átvételekor Stockholmban. Az énekesnő ugyanis ezzel is foglalkozik:

Soha nem gondoltam volna, hogy sírva fogom nézni, ahogy Karikó Katalin mosolyogva veszi át a Nobel-díjat az általam készített ruhában. Tiszta szívből gratulálok és nagyon büszke vagyok rá!

A Bors megkereste Csézyt, hogy meséljen kicsit többet is a ruháról. Kiderült, hogy Karikó testvére két évvel ezelőtt látogatott el az énekesnő szalonjába, akit maga Karikó küldött oda.

Hallott az általam tervezett ruhákról, ki is nézett többet a neten, de szeretné, ha személyesen is készítenék neki néhány estélyit, koktélruhát, amikben a különböző nemzetközi eseményeken, díjátadókon megjelenhet. Így kezdődött a közös munka, ami nekem végtelen boldogság, hiszen bármelyik világhírű divattervező készített volna számára bármit, de őt haza húzta a szíve, magyar tervezőt választott. Engem, az egyszerű mezőkövesdi lányt. Egy nagyon szerény, közvetlen nőt ismertem meg benne, aki ráadásul hiába él hosszú évtizedek óta Amerikában, gyönyörűen beszél magyarul. Már eddig is több gyönyörű ruhát készítettünk neki, és a születésnapomon hívott fel, hogy a Nobel-díjat is Csézy-ruhában szeretné átvenni. Mondanom sem kell, egész éjjel nem aludtam utána!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csézy Böbi (@csezy) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik