Élet-Stílus

„Egy emberi élet létrehozása sok áldozatot követel” – mondja a fiatal nő, aki csak akkor vállalna gyereket, ha évi 110 milliót kapna a férjétől

A 23 éves Jenny Darling egy hosszú listában gyűjtötte össze a feltételeket, amiket a leendő párjának teljesítenie kell, mielőtt hozzámenne, és gyereket szülne neki.

Hatalmas felháborodást váltott ki a közösségi médiában egy fiatal gyerektelen brit nő, aki azt mondja, csak akkor hajlandó feláldozni a testét a gyermekvállalás oltárán, ha a leendő férje legalább évente 250 ezer fontot – átszámítva mintegy 110 millió forintot – fizet neki.

A Londonban élő 23 éves Jenny Darling a TikTok-oldalán sorolta fel a házasságkötés és gyermekvállalás előtti szigorú feltételeit, azonban a posztja sokakat kiakaszthatott, hiszen a videó megosztása és online térben való elterjedése után a profil elérhetetlenné vált. Vagyis feltételezhetően törölte a negatívkomment-cunami miatt.

A tartalomkészítő sosem akart gyereket, de fontolóra venné, ha olyan partnert találna, aki megfelel a feltételeinek – írja a Daily Mail a videóban elhangzottak alapján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@_0nlyjenny_ által megosztott bejegyzés

Jenny azt mondta a videóban, hogy szerinte fizikai és mentális értelemben is nagyon megterhelő, amikor egy nő édesanyává válik, ezért szigorú feltételeket állít a leendő párjával szemben, hogy neki is megérjék a terhességgel járó kellemetlenségek. Illetve azt is elárulta, hogy csak akkor hajlandó teherbe esni, ha egy házassági szerződés megkötése után hozzáment szíve választottjához, és ha a szülés előtt elmehet egy külföldi „babakirándulásra” is.

A szülés után évi 250 ezer fontot szeretne, amiből terápiára és személyi edzőhöz járna, illetve a baba és a saját maga minden igényére is futna.

Jenny követeléseinek listája azonban itt nem ér véget: egy dúlát és egy házvezetőnőt is szeretne a szülés utáni első hat hónapra, akit utána egy heti takarító váltana fel.

De emellett egy autót vagy egy lakást is szeretne szülési ajándéknak, valamint a hasát és a melleit is megműttetné egy plasztika sebésszel a szülés után.

Az anyaság megfizethetetlen. Nem lehet számszerűsíteni, hogy mire érdemes áldozatot hozni. Egy emberi élet megteremtése sok áldozatot követel. Soha nem tenném ki a testemet ennek ingyen. Nem arra születtem, hogy szenvedjek

– vélekedett Jenny. Majd azt is elmondta magáról, hogy ő személy szerint egyébként sose vágyott arra, hogy gyereket szüljön.

„A gyerekek drágák. Nem szeretnék egy gyermeket a világra hozni, hogy szenvedjen. Csak azzal a feltétellel vállanék gyerekeket, ha biztosan tudnám, hogy jó tapasztalat lesz anyának lenni” – folytatta.

„Nem akarok gyereket. Ha mégis megtörténne, ezek lennének a vitathatatlan feltételeim” – mondta a videóban, majd fel is sorolta, mi mindenre lenne szüksége ahhoz, hogy hajlandó legyen teherbe esni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@_0nlyjenny_ által megosztott bejegyzés

A házasságkötést egyébként nemcsak a vallása, hanem a baba védelme miatt is szükségesnek tartja.

Szeretnék egy házassági szerződést, amely mindenre kiterjed, ami hatással lenne az életemre – hűtlenségre és hasonló dolgokra.

A „babakirándulást” pedig azért tartja fontosnak, mert szeretne egy utolsó rendes nyaraláson részt venni, mielőtt édesanyává válik.

„Fel kell adnod mindent, amit élvezel, és amitől te – te vagy” – osztotta meg nézeteit az anyaságról, és azt is elárulta, hogy a szülése utáni első pár évben biztosan nem akarna dolgozni, mert a nevelésre szeretne fókuszálni.

„Nem tudom, hogyan tudnak a nők főzni, takarítani és anyaként dolgozni. Ezt elismerem, de nem én leszek az” – mondta, a szülés utáni munkavállalással kapcsolatban pedig így fogalmazott:

Úgy szeretnék majd dolgozni, hogy én is akarom, nem úgy, hogy muszáj legyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik