Élet-Stílus

A Város Királynői: Pálfiné Paulinát annyira felbosszantotta Solomon Zsuzsanna, hogy belökte őt a medencébe

Saját bevallása szerint nem tudott magán uralkodni.

Ellentét feszül A Város Királynői két szereplője, Solomon Zsuzsanna és Kalmár Paulina között. A két nő korábban egy étteremben szólalkozott össze, majd a pénteki részben odáig fajult a vitájuk, hogy Solomon nyakon öntötte pezsgővel a másik realityszereplőt athéni útjuk első napján. „Megfordult a fejemben, hogy adok neki egy akkora átszállót, hogy leesik a hetedik emeletről, de azzal, hogy leöntött, lehülyepicsázott, azt hitte, meg tud engem alázni. De magát alázta meg” – vélekedett utóbb a történtekről Kalmár.

A történtek után Kalmár anyja, Pálfiné Szabó Paulina azonnal repülőgépre ült, hogy lánya után utazzon a görög fővárosba. A hétfői rész előzetese szerint egy medencés bulin félrehívta Solomont, hogy megbeszéljék a konfliktust, azonban a hangulat pillanatok alatt feszültté vált kettejük között.

– Hány éves a lányod?

– Mi ez a lekezelő duma, hogy hány éves a lányod? Annyi, amennyi akar!

Mert szeretném tisztán látni, hogy hány éves koráig kell egy lánynak az anyjára támaszkodni. Mivel van egy lányom, szeretném azt elkerülni, hogy ő is ilyen legyen. Tehát még egyszer: hány éves a kislányod, drágám?

Pálfiné sértésnek vette Solomon kérdését, és beszólogatással felelt rá. Később a riportszobában azt mondta, szerette volna higgadtan, intelligensen megbeszélni a történteket, de a másik nő azonnal támadott.

Megsértett, olyan szinten, mint anyát, mint embert, hogy nem tudtam magamon uralkodni

– magyarázta tettét Pálfiné, aki a vita hevében a medencébe lökte Solomon Zsuzsannát, majd a következő káromkodás hagyta el a száját:

Köcsög!

A jelenetet itt lehet megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik