Élet-Stílus

Családi wellness osztrák módra

Sonnentherme Lutzmannsburg © Sonnentherme Lutzmannsburg
Sonnentherme Lutzmannsburg © Sonnentherme Lutzmannsburg
Sonnentherme termálfürdő és mobil vendégházak Lutzmannsburgban: vízi attrakciók a négyzeten.  

Itt a legkisebbek a legnagyobbak! Európa legjobban felszerelt baba- és gyermek élményfürdőjében a szórakozás és a pihenés tökéletesen kiegészítik egymást. A tágas Baby World mellett a végtelen vízi kalandokat kínáló Fun World és a 270 méter hosszú XXL Monster Ride mega csúszdával felszerelt Speed World kínál egyedülálló élményeket a család minden tagjának.

Sonnentherme Lutzmannsburg XXL Monster Ride

A számtalan élményelemmel felszerelt Fun World 1000 négyzetméterén senki nem fog unatkozni: a kis és nagy csúszdákon, a hullámmedencén kívül ugráló híd, pezsgőfürdő és vadvízi patak is van. Olyan különlegességeket is kipróbálhatsz, mint a sellőúszás és a virtuális valóságot alkalmazó búvárkodás. Itt található továbbá az 5D  Cinesplash, Ausztria legmodernebb és leginnovatívabb 5D-s vízi élménymozija, ahol a vendégek izgalmas, gyerekbarát történeteken keresztül indulhatnak egy magával ragadó filmes utazásra, méghozzá fürdőruhában és 3D-s szemüvegben. A moziélményt speciális effektek, többek között hó, eső, szél, lézervillanások és természetesen dolby digital surround hangzás teszi teljessé.

Sonnentherme Lutzmannsburg Babaszauna

A Speed World-ben nem akármilyen csúszdák gondoskodnak a vizes kalandokról. Itt található Ausztria leghosszabb beltéri csúszdája, a Monster Ride, és a világ leghosszabb virtuális valóság csúszdája, a Space Twister is. Aki száguldani akar, válassza a Speedy-t vagy az Air Racer-t, a kisebbek számára a Quaxi és a Flipper kínál feledhetetlen élményeket. Az biztos, hogy itt minden csúszdarajongó megtalálja a számítását!

Sonnentherme Lutzmannsburg Frankenau GmbH Családi wellness a Sonnentherme élményfürdőben

Ha pedig meguntad a nyári életérzést, irány a 450 m²-es korcsolyapálya! Az egyedülálló, környezetbarát szintetikus jégpálya működtetéséhez nincs szükség sem áramra, sem vízre, sem vegyszeres hűtőfolyadékra. Helyben ingyenesen bérelhető, kiváló minőségű korcsolyák, kiegészítők, fűtött öltözők és forró italok garantálják a hamisítatlan korcsolyázási élményt.

Sonnentherme Lutzmannsburg Frankenau GmbH Korcsolyapálya

Szállj meg helyben! A maximális kényelemért válaszd a prémium minőségű családi vendégházakat, melyekből a szabadtéri részlegen keresztül közvetlenül elérhető a Sonnentherme élményfürdő. A 2–5 fős üdülőházak 2 hálószobával és 28 négyzetméteres napozóterasszal télen-nyáron tökéletes szállást biztosítanak a családi üdüléshez.

Sonnentherme Lutzmannsburg Frankenau GmbH Prémium családi mobil vendégházak

További részletek és információ:

https://www.austria.info/hu/tel-ausztriaban/sonnentherme

Tekintsétek meg a Sonnentherme élményfürdő bemutatkozó videóját:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik