Élet-Stílus

20 év után Majka árulta el, miért volt Csipa kezén gipsz a Hooligans leghíresebb klipjében

tv2 és hooligans
tv2 és hooligans
Ennek csak most kellett kiderülnie?

Karapancsev Kristóf Csipa oldalán állt színpadra a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában. A Királylány című Hooligans-dalt adták elő, ami 2003-ban jelent meg. Majka elmesélte, ő tudja, miért volt Csipa kezén gipsz a 20 évvel ezelőtti videóklipben.

„Akkor mi elég sok időt töltöttünk együtt” – kezdte a rapper.

A törött kezéhez is közöm van, ami a videóklipben is van: mielőtt forgatták a klipet, én és Tibor elmentünk megokosodni. Én és Tibor elmentünk italozni: ez olyan fél tizenkettő felé elérte a csúcspontját. Akkor én az egyik bevásárlóközpontban felvetettem Tibornak, hogy nem tudja megverni azt a próbababát, ami fent állt egy kis emelvényen, mire ő azt mondta, de. Felment, lepofozta a próbababát, majd azt gondolta, az nagyon jó ötlet lesz, ha a próbababát ledobja onnan, és onnan egy pankrátor-ugrással ráugrik. Leesett a betonra, a kezét beütötte. Egész este mentünk, reggel váltunk el, ő meg egész este mondta: Petike, nagyon fáj a kezem! Másnap reggel küldte az üzenetet, hogy ül a sürgősségin

– fedte fel Majka, hozzátéve, a próbababa lebokszolásánál már a biztonsági őrök is élénk érdeklődést mutattak a páros produkciója iránt.

Aki nem emlékezne a klipre, alább tudja felidézni:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik