Élet-Stílus

Mikor színes virágokat terveznek: a Pure POP Red Dot díjat kapott

Tefal
Tefal
A TEFAL, a világ vezető innovatív háztartási termék gyártója, legújabb termékével, a TEFAL Pure POP kézi gőzölővel elnyerte a rangos Red Dot Design Award 2023 díjat a terméktervezés kategóriában. Ezzel a díjjal a szakértő zsűri megerősítette a TEFAL Pure POP termék kiválóságát, és visszaigazolta számos elégedett vásárló döntését.

A Red Dot Design Award az egyik legrangosabb, nemzetközileg elismert termékdizájn verseny, amely 1955 óta értékeli és díjazza a világ minden tájáról érkező több ezer pályaművet. A díjakat több kategóriában osztják ki, a formatervezés, az innovatív jellemzők és a kreativitás alapján ítélik oda. A Tefal Pure POP számos más kiemelkedő termékkel versenyezve nyerte el ezt a díjat, így és a szakértő zsűri is megerősítette a termék egyediségét és vonzerejét.

Tefal

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Tefal Pure POP elnyerte a rangos Red Dot Design Award 2023 díjat” – mondta Veronika Rapošová, a Tefal termékmenedzsere. “Ez a díj megerősíti elkötelezettségünket, hogy vásárlóinknak nemcsak minőségi termékeket, hanem szemet gyönyörködtető és innovatív dizájnnal rendelkező használati tárgyakat tervezzünk és gyártsunk .”

A Tefal Pure POP egy dizájnos, játékos színekben pompázó ruhagőzölő, amely új szintre emeli a ruhák ápolását. Egyetlen sima mozdulattal tisztít és gőzöl, és teljesen intuitív a használata. A kényelmes kétoldalas rögzítési rendszernek köszönhetően könnyen válthatunk a bársonyos oldal – amely ideális az összes, még a legkényesebb textília gyengéd simítására –  és a szőr, szösz és finom szennyeződések eltávolítására szolgáló oldal között. A gőz teljesen természetes ereje csökkenti a szagokat, fertőtlenít és felfrissít. A Tefal Pure POP rendkívül kompakt, vékony és könnyű, így bárhová magunkkal vihetjük. Akár luxusszállodába megyünk, akár kalandos lakókocsis kirándulásra, vagy esetleg kempingezést tervezünk, ezt a praktikus és hordozható ruhagőzölő biztosan mindenhol megállja a helyét.

www.tefal.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik