Élet-Stílus

Tévedésből új melleket és feneket kapott egy 65 éves nő

A washingtoni Kimberly McCormick korábban már átesett egy sikeres súlycsökkentő műtéten egy mexikói klinikán, és úgy döntött, hogy visszatér egy mellfelvarrásra, illetve egy bőreltávolító műtétre a végtagjain és a hasán. A műtét után azonban arra ébredt, hogy új melleket és feneket kapott, miközben egyiket se kérte, ráadásul egy 75 ezer dolláros számla (kb. 26 millió forint) is várta.

Amikor felébredtem, a mellkasom nagyon fájt, és csak úgy elkezdtem sírni – mondta a 65 éves nő. Megdöbbent, amikor közölték vele, hogy ő kérte az implantátumokat, akárcsak akkor, amikor szembesült vele, hogy az általa kért beavatkozásokat viszont nem végezte el a sebész. Miután felébredt, légzési problémái akadtak, elkapott egy fertőzést is, és az orvosokat kérdőre vonó lányával pedig gorombáskodni kezdtek a biztonsági őrök.

Orvosok szerint Kimberlynek 75 ezer dollárnál is többe fog kerülni, hogy a műtétek következményeit kezeljék, így a beültetett implantátumok is túl nagyok, és ezért nem tudnak begyógyulni. A nő azért tette közzé az esetét, hogy felhívja mindenki figyelmét, ne dőljenek be az olcsó plasztikai műtéteket kínáló klinikáknak, írja a Mirror.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik