Élet-Stílus

Ismét Vilmos herceg lett az év legszexibb kopasz férfija

Leon Neal / POOL / AFP
Leon Neal / POOL / AFP
A brit trónörökös egy év kihagyás után szerezte vissza a megtisztelő címet Vin Dieseltől.

Ahogy az elmúlt pár évben megszokhattuk, a Reboot nevű SEO-ügynökség az internetes keresések tüzetes átvizsgálása után idén is jelentkezett a Világ legszexibb kopasz férfija listával. A lista élére Marie Claire angolnyelvű honlapjának beszámolója szerint a megtisztelő címet 2020-ban és 2021-ben is a díjat elnyerő, tavaly azonban csak második helyen végző Vilmos walesi herceg került.

A brit trónörökös a cím elnyerésével visszaszerezte a koronát a 2022-es év legszexibb kopasz férfijának kikiáltott Vin Dieseltől, de az élbolyban olyan híres kopaszok is megtalálhatók, mint Jason Statham, Samuel L. Jackson, vagy a magát az utóbbi időben erősen kipattintó Amazon-vezér Jeff Bezos.

A lista alapját az egyes kopasz hírességekkel kapcsolatos internetes keresések adták, de a végső sorrend kialakításakor a magasságukat, a nettó vagyonukat, valamint olyan külső jegyeket is figyelembe vettek, hogy mennyire felel meg a szexi kopaszok megjelenése az aranymetszés szabályainak, és mennyire veri vissza a kopasz fejük a fényt.

Sőt, idén már a kopasz férfiak bársonyos hangját is igyekeztek valahogy belekalkulálni a mérésbe.

A Világ legszexibb kopasz férfija 2023 lista első 10 helyezettjei a következők:

  1. Vilmos herceg,
  2. Vin Diesel,
  3. Jason Statham,
  4. Samuel L. Jackson,
  5. Jeff Bezos,
  6. Michael Jordan,
  7. Dwayne Johnson,
  8. Shemar Moore,
  9. Shaquille O’Neal,
  10. Terry Crews.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik