Élet-Stílus

Alekosz: Támadásokat, fenyegetéseket kapok, amióta büszkén megmutattam, 1995 óta hűen szeretem a Fradit

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Azt nem részletezte, hogy 2010 óta miért most beszélt először erről a rajongásáról.

Nem is olyan rég számoltunk be arról, hogy új celebszurkolót kapott a Ferencváros, méghozzá Alekosz személyében. A görög celeb a közösségi oldalán írt arról, hogy

1995 óta minden hazai meccsen kint vagyok. Simon Tibi! Egyszer voltam siófokon idegenben, de esett.

Egyelőre nem világos, a valóságshow-hős futballrajongása mennyire valós, ám most hosszú posztot szentelt annak, hogy leírja, támadásokat kapott felvállalt fradizmusáért.

Folyamatos támadásokat és fenyegetéseket kapok, amióta büszkén és nyíltan mutattam meg, hogy én már 1995 óta hűen szeretem a Fradit. Valóban egy-egy izolált barom – aki primitív erőszakosságának okán magát fradistának képzelheti – dönti el, ki szeretheti a Fradit?

A celeb úgy érvel, az erőszakos kommentek, melyeket kap, méltatlanok a sporthoz, hozzá és a Ferencvároshoz és Magyarországhoz is.

Mert ezt megengedni, nem lehet. Degeneráltak nem is sajátíthatják ki tömegeknek hovatartozását. Ne számítson, hogy honnan, és az sem, hogy mikor érkeztél. Csakis az legyen a fontos, hogy velünk együtt szurkolsz a Ferencvárosért. Szeretlek Erzsi, haver vagy János. Csapat csak egy van, a Ferencváros.

Kapcsolódó
Újabb celebszurkolót kapott a Fradi: ezúttal Alekosz személyében
Az sem volna meglepetés, ha csak humorizált volna a görög híresség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik