Élet-Stílus

Ázsia Expressz: Alekoszék csókkal búcsúztak kiesésük után

Összeállt a döntős mezőny.

Kucsera GáborékHegyes Berciék és Kempf Zozóék együtt várták az Ázsia Expressz pénteki részében, hogy ki lesz a negyedik páros, akik a döntő héten csatlakoznak hozzájuk a Guatemalában folytatódó versenyben. Végül Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla futottak be időben, így ők társultak a finalistákhoz. Ez egyben azt is jelenti, hogy Alekosz és Varsányi Réka estek ki, akik amúgy pár nappal korábban szakítottak a műsorban.

Kéz a kézben érkeztek be a célba, ahol Ördög Nóra azzal fogadta őket: „Még ha a verseny számotokra ezen a ponton véget is ér, az az út, amit bejártatok – különösen Réka – ebben a versenyben, az egészen elképesztő. Én nagyon remélem, hogy ez a folyamat, ami benned elindult, hogy magadra találtál, önbizalmat nyertél attól az elképesztő teljesítménytől, amit letettél itt az asztalra, hogy ki mertél állni magadért Alekosszal szemben is, ezzel egy igazán őszinte párbeszédet indítottál kettőtök között, és ez lehet, hogy új kapukat nyit a kettőtök kapcsolatában. Az a helyzet, Alekosz, hogy még belőled sem láttunk ennyi embert, mint amit ezen a héten mutattál magadból, mikor megérezted, hogy elveszítheted ezt a csodálatos nőt, aki ott áll melletted.”

Ez az egész játék egy hullámvasút volt. Én nem is tudtam ezt. Nemcsak a játék, hanem úgy közöttünk is kihozta. Otthon nem volt ez. De hullámvasutazni, vidámparka járni jó, úgyhogy gyakran fogom tenni

– mondta Alekosz, mire partnere hozzátette: „Jobb, ha inkább egy vasúti átjárót lövünk be, ami egyenes vonalon van.”

Az egykori ValóVilág-nyertes erősnek, kitartónak, merésznek írta le csapattársát, aki szerinte várakozáson felül teljesített.

Mindig azt szoktam mondani, hogy férfias nő, Frida Kahlo, de hát tényleg az! Nem külsőleg, hanem amit csinált. Masszív, nagyon masszív! Főzni, sütni, takarítani tud, itt helyt állt, hát mindent tud! Ilyennek kell lennie egy nőnek, tessék, itt a minta!

– fogalmazott Alekosz, majd mikor a műsorvezető romantikára ösztönözte, megcsókolta Varsányit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik