Élet-Stílus

„Belejövős típus vagyok, szexre éhes” – míg a furgonban utaztak, József gazda a szexről faggatta feleségjelöltjét 

rtl
rtl
Jobb helyet és alkalmat nem is találhatott volna.

Nemcsak a szemetes piacra vitte naplementét nézni feleségjelöltjét József gazda a Házasodna a gazda című realityben, hanem az élet nagy kérdéseiről is faggatta Krisztit. Egészen pontosan a szexről faggatta, többnyire virágnyelven.

Elmondom neked, mit várok. Vagyok annyi éves, amennyi, de kezdem már negyvennek érezni magam. Én még nem álltam le. Én még nem parkoltam le. Ez a párkapcsolatban is érvényes rám: én nagyon-nagyon bújós, de aztán nagyon ebbe-abba belejövős típus vagyok. Egészséges szerelemre, szexre éhes… ezzel nem is kell problémázni, mert ha egy gyönyörű szerelem fogadására alkalmas hölggyel kerülök össze, akkor a szexszel nincs probléma, ott úgyis fontos a férfi fellépése. Hanem valóban a nő már leparkolt-e vagy még nem parkolt le? Ez nagyon fontos.

A kameráknak is elmondta a gazda, mennyire fontos számára szex: „A minősége a fontos. És néhány fontos gondolatot közöltem, hogy ugye, van adok-kapok része is, és láttam, hogy ezen konkrétan mindjárt felugrottak a szemei, hogy én ezt hogy értsem, mit jelent ez számomra. Nekem ez a reakció már jó volt, mert legalább érdeklődés van iránta”.

Nem hagyta, hogy továbblépjenek a témán:

A te oldaladon, ott mi újság volt, amikor még nagyon fénylettek a csillagok? Mert most leparkíroztál. Le voltál állva. De nem biztos. Szép napok voltak azok, amik szép napok voltak?

– faggatta a nőt, aki csak hümmögéssel válaszolt. Krisztinek nem is igazán volt ínyére, hogy erről és ott kell beszélgetni:

Józsi amikor fölhozta a szexualitás kérdését, az számomra egyrészt korai volt, másrészt a helyzet sem volt ehhez megfelelő.

A beszélgetést itt lehet visszahallgatni.

Kapcsolódó
József gazda kimaxolta a romantikát: a szeméttel teli piacra vitte Krisztit naplementét nézni
József szerint szintet léptek. Krisztinek minden porcikája tiltakozott a szituációtól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik