Élet-Stílus

Először láthatták a rajongók nyilvános eseményen Katy Perry és Orlando Bloom hároméves kislányát

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Daisy Dove a közönséggel együtt hallgatta édesanyja koncertjét.

Katy Perry és Orlando Bloom első közös gyereke, Daisy Dove Bloom 2020 nyarán született. Szülei az elmúlt három évben nem mutatták meg a kislányt a közösségi felületeiken, a minap viszont ő is ott volt a közönségben az édesapjával, amikor Katy Perry utoljára lépett színpadra aktuális,  Las Vegas-i koncertsorozatának keretei között – szúrta ki a People.

Fellépése közben az énekesnő a kislányát is köszöntette, aki ekkor a kivetítőkön tűnt fel.

Perry később újabb szünetet tartott a számok között, köszönetet mondva a rajongóinak és a családjának a támogatásukért. Kiemelte, hogy a párja, Orlando Bloom remek édesapja a gyereküknek, érzelmesen beszélt továbbá arról is, hogyan élte meg, hogy anya lett.

Amikor találkoztam a kislányommal, olyan volt, mintha végre megjelent volna az a szeretet, amit mindig is kerestem. Ő tett egésszé, ő gyógyított meg, és ő mutatta meg, hogyan kell újra játszani. Szóval ez a műsor mindenki belső gyermekének szól, illetve annak a reménynek, hogy talán ha mindannyian egy gyerek szemével látnánk az életet, akkor szabadok lennénk

zárta gondolatait az énekesnő.

A koncertről mára több felvétel is megjelent a közösségi oldalakon, köztük egy olyan is, amelyen Orlando Bloom látható, kezében a lányával, ahogyan éppen Katy Perry Chained to the Rhythm című dalára táncolnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik