Élet-Stílus

Azt hitte, egy fiatal nővel fog lefeküdni, orosz rulettre kényszerítették a lány barátai a brazil üzletembert

Huszonhárom év börtönbüntetésre ítéltek Brazíliában egy 19 éves nőt, akit azzal vádoltak meg, hogy ő volt az értelmi szerzője egy vagyonos üzletember brutális kirablásának.

Az Instagramon kihívó képeivel hódító, 19 éves Roani da Silva Sampaio megegyezett egy Abel Landim nevű gazdag üzletemberrel, hogy felmegy a lakására és lefekszik vele. A légyott azonban hamarosan rémálommá vált a férfi számára – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Sampaio a megbeszéltek szerint felment Landim lakására és lefoglalta a férfit a fürdőszobában amíg a párja, Francisco Moises Sousa Batista Jr (aki egyébként egy rendőr fia)  és két barátjuk pisztolyokkal felfegyverkezve behatoltak a lakásba. A biztonsági kaput és ajtókat a lány hagyta nyitva a támadók számára.

A fegyveresek gyorskötözőkkel mozgásképtelenné tették a férfit, megverték, majd elővettek egy pisztolyt, amiben két töltény volt és azt mondták neki, hogy addig fog orosz rulettet játszani, amíg el nem árulja, hol tartja az értékeit.

Az üzletember megtört, a rablók értéktárgyakat, kamerákat és készpénzt zsákmányoltak, valamint kikényszerítették a férfiből a banki adatait, a PIN-kódokkal, jelszavakkal együtt. Miközben a rablók a lakás kirámolásával voltak elfoglalva, Landimnak sikerült felhívnia a rendőrséget. Sampaiót és Batistát a helyszínen letartóztatták.

A 19 éves nőt, mint a rablás értelmi szerzőjét 23 év, míg társait 20 év börtönbüntetésre ítélte a bíróság.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik