Élet-Stílus

Beköltözött a tiktokker az exférje és annak új párja házába, és most már új barátja is velük lakik

Együtt nevelik a gyerekeket.

Körülbelül egy hónappal azután, hogy bejelentette, összeköltözik volt férjével és annak új feleségével, ismét meglepő családi fordulatról tudósított egy amerikai tiktokker.

A fotósként is dolgozó Katie Mathis a lentebb is látható, szeptember végi TikTok-videóban számolt be arról, hogy exférje új családja felvetette, költözzön be hozzájuk, és neveljék együtt a volt párjával közös három gyereket.

A 33 éves influencer szerint több érv szólt amellett, hogy elfogadja az ajánlatot, mint amennyi ellene szólt volna, így – egy külön lakrészbe ugyan, de – beköltözött a családhoz.

@katiekatekatelynn the pros are outweighing the cons…. #coparenting ♬ original sound - Katie Kate Katelynn

A videót azóta 4,8 milliószor látták a TikTokon. Az Insider most arról ír, hogy pár héttel a költözés után újabb lakó érkezett a nagy család nagy ingatlanjába: Mathis új barátja, TK. Másfél éve vannak együtt párjával, és most már mindketten a volt férj garázsa fölötti apartmanban élnek.

@katiekatekatelynn 🎶 cause we’re all in this together 🎶 #coparenting #love #parentsoftiktok #family #lifeafterdivorce #momsoftiktok ♬ In The Forest (Acoustic Indie No Copyright) - Instrumental - Lesfm & Olexy

Nagy családként minden este együtt vacsoráznak.

Mathis azt is elmondta a lapnak, hogy a gyerekei imádják az új rendszert, ám nincs egyszerű dolga, lévén, hogy a három gyerek mellett hét macska, öt kutya és négy akváriumnyi hal is a család részét képezi, ám „minden hét könnyebbnek tűnik, mint az előző volt”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik