Élet-Stílus

Szórakozásból csináltatott DNS-tesztet egy fiatal nő, nagyon megbánta

Andrew Brookes / Image Source / Image Source via AFP
Andrew Brookes / Image Source / Image Source via AFP
Egyre könnyebben és olcsóbban elérhetők az interneten rendelhető DNS-tesztek. Az általában kíváncsiságból elvégzett tesztek azonban olykor nem várt eredményt hoznak.

A barátaitól kapott ajándékba egy DNS-tesztet egy fiatal nő – írja a Mirror című brit bulvárlap. Először nem is akarta elvégeztetni a vizsgálatot, később azonban úgy gondolta, a teszt segítségével többet tudhat meg a családja kelet-európai gyökereiről.

Miután megkapta a teszteredményeket, a nő azt hitte, valamilyen hiba történhetett a laborban. Az eredmények ugyanis nem kelet-európai gyökerekről szóltak, hanem arról, hogy a szülei és testvérei sem azok, akiknek egész élete során hitte őket.

Amikor a nő nővérei is elvégeztették a tesztet kiderült, hogy szó sincs hibáról: a nővérek valóban testvérek, de a tesztet először elvégeztető nő csak a féltestvérük, a valódi apja pedig nem az a férfi, akit egészen addig annak hitt.

A nő először az anyjához ment válaszokért, ám ő dühösen tagadott és elhajtotta a lányát. Az apja, aki felnevelte a nőt, szomorúnak tűnt, de tagadott, arra kérte a lányát, hogy ne kérdezzen butaságokat. A nő azonban nem hagyta annyiban, közeli családtagokat kezdett faggatni a múltról. Kiderült, hogy neki és a testvéreinek nem ugyanaz az apjuk.

Később a megdönthetetlen bizonyíték miatt a szülők is elismerték, hogy egész életében hazudtak a nőnek. A nő egyik nővére ráadásul további kutatásokat végzett, így kiderítette, ki a nő valódi apja. Ő azonban még nem döntötte el, hogy szeretné-e tudni a teljes igazságot.

A család széthullóban van, a nő pedig a Reddit közösségi portálon kért tanácsot, hogy mit tegyen ebben a helyzetben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik