Élet-Stílus

„Olyanok voltunk, mint a gyerekek” – Schwarzenegger elmesélte, mi mindenen versengtek Stallone-nal

Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP
Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP
A Rambo miatt kezdtek el figyelni Stallone-ra, és Schwarzenegger szerint ez teremtett versenyhelyzetet.

A Netflixre készült dokumentumfilm Slyvester Stallone-ról Sly címmel. Ebben Arnold Schwarzenegger is megszólal, hiszen ők ketten komoly riválisok voltak a nyolcvanas és kilencvenes évek hollywoodi akciófilmjeit nézve. Később elásták a csatabárdot, de volt idő, mikor egymást próbálták túllicitálni azért, hogy ki lehessen az egyetlen akciósztár az amerikai filmiparban.

Olyanok voltunk, mint a kisgyerekek. Ki használ nagyobb késeket? Ki használja a legnagyobb fegyvereket, ki tudja azokat egy kézzel tartani? Kinek van több izma? Kinek nagyobb az izomzata, kinek kevesebb a testzsírja?

Schwarzenegger hozzáteszi, Stallone igazán a Rambo Első vér című filmmel lépett az akciófilmek mezejére, ami merőben más volt, mint az osztrák színész korábbi alkotásai, gondol a Terminátorra vagy a Kommandóra.

Hirtelen ott volt brutális izomzattal, és mindenki csak a testéről beszélt. Természetesen ez versenyt teremtett. De ma már csak nevetünk az egészen.

Schwarzenegger és Stallone később közös filmekben is szerepeltek (mint a Feláldozhatók-sorozat), gyakran emlegetett anekdotájuk, hogy az osztrák egyszer csúnyán bepalizta kollégáját egy szereppel:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik