Élet-Stílus

Házasodna a gazda: Gergő gazda egy este három lánnyal csókolózott

RTL
RTL
A négyből.

Gergő gazda nem húzta nagyon az időt, négy feleségjelöltje közül hármat már meg is csókolt a Házasodna a gazda csütörtöki részében.

Reggel Fannival kettesben kicserélték a traktor kerekeit, aztán nem csatlakoztak rögtön a többi lányhoz. Fanni – ekkor még – nem viszonozta olyan lelkesen a gazda közeledését.

Meg akart csókolni, viszont annyira zavarba jöttem, hogy kitértem előle, és puszi lett belőle

mondta utóbb Fanni.

Gergő gazda közeledési próbálkozásai később nagyobb sikerrel jártak:

  • az esti buliból kihívta Kírát beszélgetni, hogy őt is jobban megismerje. A naplementében el is csattant köztük az első csók.
  • A gazda aztán Szandit is kihívta a buliból, hogy vele is romantikázhasson egy kicsit a kertben, és be is zsebelte az este második csókját. Szandi szerint Gergő gazdának „nagyon kis puha volt a szája”.
  • Ezek után Fanni úgy érezte, veszélybe került a menyasszonyi státusza, ezért gyorsan megcsókolta Gergő gazdát. „A csók után visszabiztosítottam az első helyemet. Én leszek, aki a legvégéig marad” – jelentette ki.

Az este végén Anita számon kérte a gazdát, vele miért nem töltött időt kettesben. Gergő folyamatosan hárított, és végül – a többi lánnyal ellentétben – Anita csak egy homlokpuszit kapott tőle.

Így, hogy négyből három lányt egy kicsit közelebbről megismertem, egy kicsivel szintet léptünk. Lehet, hogy gyorsnak tűnik a tempó, de itt nem nagyon lehet lazsálni, úgyhogy a tettek mezejére kell lépni

– fogalmazott Gergő gazda.

A pénteki rész előzeteséből kiderül, Kíra a traktorban, a többi lány szeme láttára csókolta meg a gazdát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik