Élet-Stílus

Prostituáltat rendelt egy férfi egy édeshármashoz a pónilovával

Letartóztatott a rendőrség egy 48 éves férfit Washington államban fekvő Longviewben, miután több nőt próbált meg rávenni egy weboldalon arra, hogy pénzért cserébe hármasban szexeljen vele és a pónilovával – írja a The Daily News című helyi lap.

A rendőrségen egy nő jelentette be augusztus 15-én, hogy egy fórumalapú internetes oldalon, ahol az prostituáltakkal kerülhetnek kapcsolatba, egy ismeretlen férfi 440 dollárt (kb. 160 ezer forintot) ígért neki, ha hajlandó egyszerre szeretkezni vele és a pónilovával. Az ismeretlen arra is panaszkodott, hogy több nő is durván utasította vissza a kérését.

A nő képeket küldött az üzenetváltásról a rendőrségnek, a nyomozás október közepére derítette ki, hogy a pónis férfi a Longviewban élő, 48 éves Jad K. Shipman. Amikor a rendőrök meglátogatták a férfit látták, hogy két kisméretű póniló él a birtokán.

A férfit letartóztatták és állatkínzással, illetve prostitúció elősegítésével vádolták meg. Shipman, aki elismerte, hogy korábban volt szexuális kapcsolata állatokkal, ezer dollár (kb. 360 ezer forint) óvadék befizetése után szabadlábon várja a tárgyalását. A férfi nem mehet állatok közelébe az ítélet kihirdetéséig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik