Élet-Stílus

Hunyadi Donatella az apjáról: Először a bíróság folyosóján találkoztam vele

tv2
tv2
A kapcsolatuk azóta normalizálódott.

A Dancing with the Starsban szereplő Hunyadi Donatellával készített interjút a Blikk. A fiatal énekes a gyerekkorába is engedett némi betekintést a lapnak.

Az ovi végén, általános iskola elején realizálódott bennem, hogy más az életem, mint a többieké, nyilván annak is köszönhetően, hogy néha elmentünk tévébe szerepelni, adtunk közösen interjúkat, vagy néha vártam édesanyámra, amíg ő szerepel.

Apjáról így beszélt:

Felkereste apámat (Hunyadi anyja, Kiszel Tünde – a szerk.), hogy írjon alá egy papírt, vállalja az apaságot, de ő erre nem volt hajlandó. Ekkor kellett sajnos belemennie egy pereskedésbe. Először a bíróság folyosóján találkoztam az apámmal

– idézi fel az esetet 7-8 éves korából. Hunyadi kiemeli, szerencsére a nagynénje vele volt a tárgyalás alatt, elterelte a figyelmét mindenről.

Most már tudom, hogy ekkor édesanyám sokszor volt nagyon rossz állapotban, de előttem sosem mutatta. Nagyon nehéz lehetett neki, de megcsinálta, és ez az, amiért én most érzelmileg egészségesen és a világot reálisan látva tudom élni az életem.

Az apjával való viszonya normalizálódott, minden héten beszélnek: „De nem alakult ki az a viszony, amit ő szeretett volna, és nem is fog soha. Olyan nekem, mint egy kedves ismerős.”

Az éneklés mellett modellkedik is, annak árnyoldalairól így beszélt:

Láttam, hogy a lányok egy része tényleg depressziós, anorexiás. Én is megkaptam, hogy le kellene faragnom pár centit a csípőmből, el is kezdtem magam gyötörni, éheztetni, betegesen mindennap ráállni a mérlegre, de aztán rájöttem, hogy nem ér ennyit. Részben ezt a családi háttérnek és a barátaimnak köszönhetem.

Kapcsolódó
DWTS: Hunyadi Donatella spárgázással lepte meg a műsor nézőit
19 ponttal jutalmazták őket, a következő adásba is továbbjutottak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik