Élet-Stílus

220 millió forintnyi összeget kereset már a hónaljszőrével

De sokan is bántják miatta.

A worchesteri Fenella Fox a testpozitív hozzáállását hangoztatja. Elege lett a szabályos szépségekből. Ami kifizetődő is neki, a szőrös hónalját mutató képeit az Instagramon és az OnlyFansen is zabálják, azt állítja, hogy 500 ezer fontot, azaz úgy 220 millió forintot keresett már velük.

Mikor úgy döntött belevág a testpozitív hozzáállásba, elkezdte hagyni, hadd csinálja a teste azt, amit akar: abbahagyta a borotválást, a sminkelést, a haja ápolását.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

fenella fox (@noshavenoshame) által megosztott bejegyzés

Ugyanakkor a bátorságának van egy rossz oldala is, folyamatosan zaklatják, kétszer követték is, poszttraumás stressz szindróma alakult ki nála. Szerinte férfiak fenyegetve érzik magukat az önbizalmával szemben, hogy szembemegy a normáknak.

Eleinte túlnyomó többségében negatív reakciókat kapott, fotóival sok embert feldühített, de aztán egyre több pozitív visszacsatolást érkezett, érkezik. És egyre több a hozzá hasonló nő is, aki a természetes állapotát mutatja meg a képein.

A felnőtt iparban dolgozom, mióta 18 éves lettem (most 30 éves vagyok), és rengeteg időt töltöttem a hálószobámban azzal, hogy férfiaknak vetkőztem. Hülyeség lenne azt állítani, hogy nem okoztam kárt. Sokat utazom és a legrosszabb reakció a munkámra az volt, mikor valaki azt mondta, hogy felakasztanának az országában. Voltak olyan férfiak is, akik azt akarták feküdjek le velük a munkám miatt

– nyilatkozta a Femailnek, pedig nagyon más az online és a valós lénye.

A megélhetésemért szórakoztatok férfiakat a neten, de személyesen szorongok a közelükben. Merész lenne, ha egy évben kétszer megcsókolnék valakit. A szexuális életem hiány sok rajongómat megdöbbenti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik