Élet-Stílus

Schobert Lara összeköltözött a párjával: Igyekszem minden házimunkát én csinálni, ez egy nőnek a feladata

tv2
tv2
Kazincbarcikán élnek együtt.

Schobert Lara összeköltözött futballista kedvesével Kazincbarcikán. Ez volt a Mokka témája péntek délelőtt. Fogadták a stúdióban a Schobert-lányt is, aki így beszélt az új élethelyzetről:

Nagyon durva volt, mikor összejöttem a párommal, és mondta, hogy Kazincbarcikán focizik, hogy oda kellene menni. Én meg néztem: anya, visszamegyek a gyökerekhez

– utalt Rubint Rékára, aki onnan származik.

A közös háztartásról azt mondja: „Mindenben segít: ha éppen nincs kedvem vagy fáradt vagyok elmosogatni, ő nem könyörög azért, hogy csináljam meg, hanem ugyanúgy megcsinálja. De természetesen igyekszem minden házimunkát én csinálni, mert én úgy gondolom, ez egy nőnek a feladata.”

Nyári Kálmán, zenész nemrég jelentette be, hogy közös dalt jelentetett meg Schobert Larával, utóbbi erről is szót ejtett a stúdióban:

Igazából sokszor próbálkoztam az énekléssel, szerepeltem is ilyen műsorokban. (…) Nem tudom, mi sülhet ki az éneklésből. Imádok edzést tartani, mindenképp szeretném csinálni, de ha jönne még bármilyen felkérés, én nyitott vagyok az éneklés felé.

Kapcsolódó
A klip is megérkezett Schobert Lara és Nyári Kálmán közös dalához
A Tisztességtelen ajánlat című filmből használtak fel hozzá részleteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik