Élet-Stílus

„Nekik csak egy étkezési jegy vagyok” – sokat keres, ezért minden randi előtt leellenőrzi a férfiakat

Nem szimplán azért, hogy nehogy kevés pénzük legyen.

Az 51 éves, kétgyermekes Samantha Scott több kapcsolata is futott már zátonyra a pénzügyek miatt, mert a férfiak próbáltak hasznot húzni az ő elég magas keresetéből. Azt állítja, az alacsonyabb keresetűek „gyakran kevésbé felelősen” költekeznek – idézi a Mirror.

Ez nem egy olyan dolog, ami csak úgy beragadt nekem, és ez a randikon is probléma, a gazdagság megváltoztatja a pénz elköltésének a módját. Az a tapasztalatom, hogy a kevesebb pénzzel rendelkező férfiak furcsa módon kevésbé felelősen viselkednek a pénzükkel és a kiadásaikkal kapcsolatosan. Nekik gyakran csak egy étkezési jegy vagyok.

Ezt elkerülendő online mindig utánanéz a randipartnereinek, illetve viccelődik is nekik azzal, hogy leellenőrzi a munkabérüket, az erre adott reakciójuk is nagyon beszédes szerinte.

A spirituális üzleti coach-ként dolgozó nő azt állítja, brit fontokban mérve hatszámjegyű összeget keres, de azt nem drága autókra költi, hanem két lánya egyetemi költségeire, illetve utazásra, hogy új helyeket, dolgokat fedezzen fel. Reméli, jövendőbeli partnere is hasonló beállítottságú lesz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Samantha-Jayne (@coachsamanthajayne) által megosztott bejegyzés

Bár most nem randizik senkivel, aktív a társkeresőkön, ahol nem említi meg a pénzes kitételét.

„Megértem, hogy az emberek nem akarnak azonnal erről beszélgetni, de nyitottnak kell arra lenniük, hogy párbeszéd alakuljon ki közöttük arról, hogyan költik el a pénzt, és mit szeretnének az élettől.

De hajlamos vagyok felhozni az első randevúnkon, mert a férfiaknak nem okoz gondot, hogy rákérdezzenek a vállalkozásomra, így nőként nincs okom arra, hogy ne hozzam fel a pénz témáját is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik