Élet-Stílus

Kinyitotta a csomagot, egy békát talált a spenótban

Ingyen hús.

A szupermarketek előre csomagolt salátái nagy segítséget jelenthetnek néha, ha az embernek kevés ideje van, de valami könnyűt (is) akarna enni. A celofános salátákkal és a spenóttal azonban vigyázni kell, ahogy az amerikai járványügyi hivatal is kiemeli a honlapján – idézi a Mirror –, mindenképpen mossuk meg, mielőtt ennénk belőle, mert szalmonellát, lisztériát, kólibaktériumot is tartalmazhatnak.

Hovatovább ennél nagyobb élőlényeket is. Egy nő nemrégiben egy békát talált a spenótjában.

A Woolies friss ételeiért rajongó emberek! Szó szerint egy friss béka van a spenótomban

– írta a TikTok-videóhoz a Simone Baker a Woolies, vagyis a Woolworths szupermarket-lánc vásárlóinak. A felvételen pedig látható, hogy a tésztába bekevert spenótban ott az állat.

@simonebaker Woolies the fresh food people, quite literally a fresh frog in my spinach. Cant get much fresher than that 😮‍💨🤢#greenscreenvideo #freshfood #woolworths #woolies #gross @Woolworths_au @Woolworths Australia ♬ Oh No - Kreepa

Noha nem túl szívderítő a látvány, a hozzászólók jól szórakoznak. Van, aki arról írt, hogy allergiás a békára, így jobb szeretné ezt az ételt nélküle, más szerint ez az egészben a francia csavar, megint más pedig úgy gondolja, legyen a nő hálás, hiszen ingyen proteinhez jutott a megélhetési válság kellős közepén.

A Woolworths szóvivője az eset kapcsán azt nyilatkozta, szigorú biztonsági előírásaik vannak a beszállítóikkal szemben, elő sem fordulhatna hasonló, mindenesetre kárpótolták a vásárlót, a spenóton túl is, vagyis nem csak egy újabb zacskónyi salátát kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik