Élet-Stílus

Most megmutatjuk, mi mindenre elég 499 forint!

Az ALDI-ban mindig megtaláljuk a módját, hogy Önöknek még olcsóbb legyen a bevásárlás. Kedvező áraink mellett akcióbajnokaink most megmutatják, nálunk mi mindent lehet 499 forintért beszerezni!

130 termékakcióval készülünk a héten
Hetente megújuló online akciós újságunkat mindig érdemes szemmel tartani, hiszen aktuális kedvező ajánlataink, hetente több mint 100 termékakciónk itt mindig naprakészen elérhető. Sőt, október 26. és október 31. között 130 akciós ajánlattal várjuk!

Nálunk csak 499 forint!
Online akciós újságunkban most csokorba is szedtük szuper ajánlataink legjavát. Október 26. és 28. között számos kedvelt termékünk csak 499 forintért kapható! A kínálatban jó néhány saját márkás és hazai élelmiszer található. Legnagyobb akcióbajnokunk a 200 grammos HAPPY HARVEST Diákcsemege, amelyet most 600 Ft kedvezménnyel 499 Ft-ért vásárolhatnak meg az ALDI-ban, klasszikus vagy egzotikus változatban!

Mi alacsony áron kínáljuk a megbízható minőséget
Diszkontfilozófiánknak köszönhetően nálunk a megbízható minőségű termékeket alacsony áron szerezhetik be. Kedvező áraink jórészt ALDI saját márkáinknak köszönhetőek, amelyek teljes áruválasztékunk nagyjából 90%-át teszik ki. Ezeket a termékeinket csak számunkra készítik és csak nálunk kaphatóak. Saját márkáinkat jóval kedvezőbb áron vásárolhatják meg, mint a márkatermékeket, minőségük pedig garantált.

Spóroljanak velünk, ezen a héten is!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik