Élet-Stílus

Krausz Gábor a DWTS-ról: Hannaróza legutóbb azt mondta, „nagyon kevés pontot adott neked Tamás bácsi”

TV2
TV2
A séf elmagyarázta a kislányának, hogy Juronics Tamásnak az a dolga, hogy szigorú legyen.

Krausz Gábor nemrég Borsnak adott interjút a Dancing with the Stars kapcsán. Mint mondta, a műsorral az volt az első számú célja, hogy lekösse a figyelmét, ez pedig így is történt, és történik jelenleg is. Bár voltak napok, amikor nem értette, mit keres a stúdióban, idővel felismerte, mennyire fesztelen is tud lenni a táncparketten, a változáshoz pedig a teste is egyre jobban alkalmazkodik.

Legutóbb, amikor visszanéztem a műsort, nem ismertem magamra: Ez a pasi én vagyok? Na ezt egy hónappal ezelőtt el sem hittem volna, hogy ekkorát képes vagyok változni. A másik célom pedig az volt, hogy a nézők egy másik oldalamat is megismerjék, ne csak azt, amit a Séfek Séfében látnak. Az egy szakmai műsor, ahol gyakran mufurc vagyok, ha nem úgy teljesítenek a versenyzőim. Pedig igenis van egy kedves, érzékeny oldalam, amit azonban eddig csak azok ismertek, akik közel állnak hozzám

– magyarázta a séf, hozzátéve, szeretné, ha a kislánya, Hannaróza is büszke lenne rá.

Nagyon szereti a műsort a kislányom, mindig megnézi. Amikor utána meg találkozunk, ezerszer újra kell nézni vele, szeretem ezeket a közös pillanatokat. Legutóbb annyit mondott: nagyon kevés pontot adott neked Tamás bácsi. Erre én azt válaszoltam neki: Tamás bácsinak (Juronics Tamás – a szerk.) az a dolga, hogy szigorú legyen!

Krausz és táncpartnere, Mikes Anna egyébként a DWTS legutóbbi adásában egy olyan dobást is bevállaltak, amit előttük még senki a műsor haza évadainak történetében.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik