Élet-Stílus

Molnár Gusztáv: Egy éve, a 36. születésnapomon közölték az orvosok, hogy meg fogok halni

rtl
rtl
Sok hónapot töltött azzal, hogy megszabaduljon az alkoholtól.

Október 26-án harminchét éves lesz Molnár Gusztáv. A színészt a Blikk szólaltatta meg emiatt.

Az igazi születésnapomnak most a november 10-ét tartom, akkor kerültem be ugyanis a rehabilitációs központba. Egy éve, a 36. születésnapomon egy orvosi rendelőben ültem, ahol közölték az orvosok, hogy meg fogok halni, olyan gyulladás van a szervezetemben és olyan rossz állapotban vagyok. Akkor azt sem tudtam, hová indulok, csak hogy elmegyek valami piát venni, aztán megiszom egy parkban. Utána egy másik helyre megyek piát venni, hogy egy következő parkban igyam meg.

Nagyot fordult a világ a színésszel, merthogy ma már egészen más dolgok foglalkoztatják: „Épp egy megbeszélésre egy szerep kapcsán, úgy néz ki ugyanis, hogy visszatérek színészként. De az is öröm, hogy elmegyek kungfuedzésre, és kimosom a szennyesem. Mert egy éve nem gondoltam, hogy lesz még 37. születésnapom”.

Molnár Gusztáv már az apró örömöket is értékeli:

Az, hogy például a születésnapomon felkelek és csinálok egy rántottát, vagy hogy ismét felcsillant a remény, hogy visszatérhetek színészként, mind-mind pozitív energiával tölt fel. Csodaként élem meg a létezést. Voltam már egy házibuliban is, ahol egész este csipszet ropogtattam, mert valami pótcselekvést kellett csinálnom. De majd kialakul ez is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik