Élet-Stílus

Curtis a kapcsolatáról: Régi normák szerint élünk, a férfi megkeresi a pénzt, a férfi fizet

RTL
RTL
A rapper azt mondja, elő nem fordulhat, hogy a párja veszi elő a pénztárcáját egy étteremben.

Barnai Judit és Curtis több mint három éve vannak együtt, 2020 nyarán ismerkedtek meg. Kapcsolatukról most közösen meséltek a hot! magazinnak, a velük készült interjút a Blikk szemlézte.

Ez a három év kellett ahhoz, hogy teljesen jól összeszokjunk és megértsük egymást, főleg én Attit. (…) Legyünk őszinték: nem gondoltuk volna, hogy eljutunk idáig. Beszélgettünk is erről: nem hittük, hogy a közös házról, a közös életünkről mesélünk majd

– mondta a lapnak kosárlabdázó.

Curtis elárulta, főleg ő volt az, aki nehezen adta át magát a kapcsolatuknak: mivel korábban sok csalódás érte, tartott attól, hogy megnyíljon valaki előtt egy új kapcsolatban. Fontos volt számára az is, hogy a párja a kisfiával is kijöjjön, a találkozásra viszont csak hosszú idő után került sor.

Sokára mutattam be Doncsit, inkább egyedül mentem, ami rosszul is esett Judy-nak. De volt bennem egy fal, kivártam, hogy azt érezzem: ez működni fog

– magyarázta.

Azóta kiderült, nem volt miért aggódnia Barnait illetően.

Mindent elmond, hogy amikor Atti vitte az első fociedzésére Újpestre, és felvette az ovinál, akkor külön fel kellett hívniuk, mert Doncsi kérdezte, hogy ugye én is megyek. Szívmelengető, amikor ilyesmi történik. Tudom, hogy ez azt jelenti, hogy számít rám, hogy ott legyek, mert fontos neki. Egyéves volt, amikor először találkoztunk; jó, hogy az évek alatt eljutottunk oda, amit nagyon szerettem volna

– tette hozzá a sportoló.

Ami a közös életüket illeti, a háztartás vezetéséért Barnai felel, aki maga kérte, hogy így legyen. A rapper emlékei szerint egyszer elkezdett mosogatni, amikor összeköltöztek, Judy viszont rászólt, hogy ne tegye. A fellépéseihez is ő pakol össze neki, sőt, az aznapi szettjét is rendszeresen kikészíti Curtisnek.

Evidens, hogy megcsinálok mindent, ebből nincs vitánk. Nem mondok olyat, hogy fél évig én végeztem el minden házimunkát, most ő jön. Eszembe sem jut. Tudja, hogy én rendbe rakok mindent. Atti szereti is, ha kivasalom a pólóját, az ingét, ha kikészítem a ruháját a fellépések előtt. Mindig megkérdezem, hogy mit szeretne felvenni, megnézzük, hogy azon kell-e vasalni, összepakolok, berakok neki plusz parfümöt, haj­waxot, fogkefét, fogkrémet.

Mint mondják, a kapcsolatuk elejétől kezdve közös kasszán vannak, a rapper számára viszont elképzelhetetlen, hogy például egy étteremben a párja fizessen, és ne ő.

Elő nem fordulhat, hogy Judy fizet egy vacsoránál. Persze volt már rá példa, de nálam evidens, hogy a férfi fizet. A régi elvek, a régi normák szerint élünk. A férfi megkeresi a pénzt, a férfi fizet. Attól függetlenül a nő is dolgozik; Judy-nak a kosárlabdázás a munkája, azért kap fizetést.

Gyerekkérdésről is beszélgettek már, mivel viszont Barnai még egy évet vállalt a kosárpályán, úgy döntöttek, későbbre teszik a babaprojektet, előtte ugyanis mindenképpen szeretnének egy évig csak együtt lenni, utazgatni.

Egy gyerek iszonyatosan nagy meló. Tizenhét éve kosárlabdázom, se hétvégém, se hétköznapom nincs. Ez sok. Hirtelen beleugrani utána egy gyerekprojektbe: nem biztos, hogy ezt lelkileg, testileg vállalni tudnám. Mindenképp szeretnék egy nyugis időszakot, amikor »nem csinálok semmit». Sehova nem kell sietnünk, bőven van időnk. Mindent meg szeretnék tenni azért, hogy később nyugodt családi életünk legyen

– hangsúlyozta Barnai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik