Élet-Stílus

A barátnője dühös lett a férfire, mikor elárulta, mi a tökéletes alvás titka

A férfi meglátása komoly vitát szított.

Erősen vitatható állítást tett egy férfi az X névre keresztelt Twitteren arra vonatkozólag, hogy mi a tökéletes alvás titka – írja a LadBible.

A Cam Thomson nevű férfi arról posztolt, hogy számára mi biztosítja a legbékésebb alvást, még ha ezen barátnője is fennakadt, mi több, dühös lett rá.

A titok nem más, mint a sárga párna.

A fénykép mellett a következő magyarázat olvasható:

A barátnőm dühös lett rám, mert felfedtem előtte A sárga párnát. Barátaim, biztos vagyok benne, hogy mindannyian tudjátok, ez a dolog varázslat.

A szín itt valójában minőséget jelöl, mely arra utal, hogy az adott párna már jó ideje tulajdonosa birtokában van. A néhány nap alatt 4,5 millió kattintást hozó, mindössze egy kopott, régi párnát ábrázoló fotó alatti kommentek eltérő lelkesedést mutattak a téma iránt. Volt, aki megosztotta, hogy 10 éve ugyanazt a párnát használja, melyet sosem mosott még ki, de sokan undorítónak nevezték ezt a szokást, amit látva jobb, ha menekülőre fogja az ember.

Thomson az NBC News-nak elárulta, hogy valójában csak egy stock fotót osztott meg, a párnahuzatot addig is kicserélte évente egyszer a sajátján, ráadásul barátnője kérésére már elrejtette régi párnáját a raktárba, és nem használja azt tovább – de azt hozzátette, hogy kidobni képtelen lett volna a vitát gerjesztő darabot.

Korábban arról is beszámoltunk, mi történt azzal a párral, ahol a feleség 5 év után kimosta férje párnáját, de még ezt a hírt is lehetett fokozni azzal, mikor egy másik nő 10 év után követte el ugyanezt a merényletet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik