Élet-Stílus

Majka aranyba és órákba fektetett sok pénzt, ha hirtelen „menni kéne a híd túloldalára”

Marjai János
Marjai János
Azt mondja, a budapesti lakásait mégsem viheti magával, ha egy szorult helyzetben menekülőre kéne fogniuk.

Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorának Majka volt a vendége. A rappert több kérdésen is végigkalauzolta Kadarkai, egy ponton a politikáról is szó esett:

Érdekel a politika, mint ahogy minden normális, gondolkodó embert, de csak azon a szinten, mint minden más, gondolkodó embert. És pont.

Természetesen szóba került Curtis, akivel szétváltak Majka útjai korábban, így már nem dolgoznak együtt. Kadarkai arra volt kíváncsi, mi fáj ebben a szétválásban leginkább Majkának: „Az, hogy elvesztettem egy barátot. Egy nagyon jó barátot. Bocsánat, hogy ezt mondom. A legjobban az fájt, hogy nem tudtam mit tenni ebben az ügyben.”

Majka kitért arra is, hogy alapvetően előrelátó ember, de emiatt sokat is szorong. Például az orosz-ukrán háború is olyan dolog, ami messzemenőkig foglalkoztatja:

Ez az élettől függ, vagy a szituációtól: van egy háború a szomszédunkban. Mire megyek az ingatlanjaimmal itt, Budapesten, ha elkezdenek lőni meg bombázni. Azt hogy viszem magammal? Persze, fektettem olyan dologba is, amit lehet vinni magaddal… kicsit ilyen borúsan látom ezt néha. Már-már úgy érzem, hogy túl borúsan. Én vettem kis aranyakat: nyakláncot, karláncot, gyűrűt, mindenféle dolgot, csak azért, ha egyszer el kell menni valahova, és mondjuk, valaki azt mondja, ott a híd túloldalára kéne menni, de nem engednek át. Akkor oda tudsz menni egy karlánccal, hogy figyu, mi vagyunk itt négyen. Az életben fel kell készülni minden eshetőségre, én például órákba fektettem sokat, amiket beteszek egy kis zsákba, aztán viszem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik