Élet-Stílus

„Nem vagyok oda a gyönyörű, halszájú lányokért” – bemutatkoznak a Házasodna a gazda párkeresői

RTL
RTL
Jövő héten indul a hatodik évad.

Múlt héten érkezett meg a Házasodna a gazda hatodik évadának első előzetese, amiből az látszik, idén különösen szenvedélyes kapcsolatok alakulnak ki a szereplők között. 2023-ban négy gazda keres párt, akiknek már a bemutatkozását is közzétette a csatorna.

Az 54 éves József gazda Felsőlajosról kertészettel és fóliás gazdálkodással foglalkozik. 2018-ban ért véget második házassága, amiből két gyerek született. A válás megviselte, azóta randizott párszor, de a nők csak le akarták húzni. Olyan párt szeretne találni, aki hasonlóan hisz még a mesékben. Nincs azzal baja, ha idősebb a társa, de ne hagyja el magát, legyen igényes. Nem szimpatikus neki, ha egy nő hajlamos a „sárkánykodásra”. Egy szelíd és tiszta nőre vágyik, akivel boldogságban élhet.

Nem vagyok oda ezekért a gyönyörű, halszájú lányokért, ők odavalók a vitrinbe

– vélekedik a gazda.

Az erdélyi Gergő gazda állattenyésztési agrármérnök végzettséggel rendelkezik, 26 éves. Elmondása szerint rengeteg barátnője volt, ő „a falu bikája”. Könnyen szerelembe esik, nagyon romantikus típus, és mindent belead egy kapcsolatba. Nem fél kimutatni az érzéseit, sírni sem szégyell. Sokáig „hajkurászta a tökéletest”, de mára belátta, hogy olyan nincs. Az utolsó kapcsolatában ő már haladt volna előre, de az exe még nem állt készen rá. A szakítás után emiatt kicsit lejjebb ment az önbizalma, de már tornázza vissza magát. Sokat tanult a korábbi kapcsolataiból, és szeretne végre megállapodni. A kiválasztottja legyen sportos, ne legyen túl duci, a többi nem számít. Legyenek céljai az életben, és törekedjen mindig a legjobbra.

Nem voltam hűséges típus, de eljött az ideje, hogy az legyek, mert rájöttem, hogy nincs tökéletes

– mondta.

Anna gazdasszony őstermelő Martonvásáron, 35 évesen keresi az igazit. Kitartónak, érdeklődőnek és nyitottnak tartja magát. Hirtelen haragú, de hamar túllép a dolgokon. Az utolsó párkapcsolata három évig tartott, és nagyon mély nyomot hagyott benne: az exe megcsalta és hazudott neki. Kifejezett zsánere nincsen, de fontos, hogy a választottja ne legyen alacsonyabb nála, és a lexikális tudás is lényeges számára. Fontos, hogy a párja őszinte legyen vele, és nem baj, ha hibázik, csak ismerje el.

Aki jön hozzám ismerkedni, annál nem feltétel, hogy szakmabeli legyen, vagy ezzel szeressen foglalkozni, úgy képzelje el az életét, hogy márpedig ő őstermelő lesz, vagy mezőgazdasági munkás. Nem. De az is fontos, hogy ha éppen úgy jön ki a lépés, azért meg tudjon fogni egy lapátot

fogalmazott a gazdasszony, akinek traktorozásnál is jól jönne a segítség, neki ugyanis már nagyon fáj a bal lába, mivel elég nehéz benyomni a kuplungot.

Kevin gazda Ausztriában él, 23 éves, a lovak a szenvedélye. Saját bevallása szerint nem esik könnyen szerelembe, de amikor felkelti az érdeklődését egy lány, igyekszik mindent megadni neki. Első nagy szerelmével egy éve szakítottak, amiért a gazda fél évre külföldre ment dolgozni. Kevin szereti a göndör hajú lányokat, a szép mosolyt és a szemeket. A bizalom nagyon fontos számára, a párja legyen segítőkész. Egy olyan kapcsolatot keres, amire lehet építeni hosszútávon.

Fontos, hogy egy nő ne legyen túlságosan mű. De legyen támogató, megértő és felépítő – és szeresse a lovakat

– fejtette ki a gazda.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik