Élet-Stílus

Férjének exfelesége segített a szülésnél és szoptatásnál a floridai nőnek

A volt feleség eleinte nem kedvelte az új barátnőt, aztán kiderült, hogy többi között mindketten szeretik a wellnesst.

Egy Floridában élő házaspár nemrég életet adott első gyermeküknek, és a szülésnél a férj volt felesége, egyben első gyermekének anyja is jelen volt, dúlaként – írja a Daily Mail.

A 28 éves Summer Trent Garcia és gyermeke apjának volt felesége közt nem mindig volt fényes a viszony, de mára a legjobb barátnőjének tartja a nála egy évvel idősebb Dani Walsh-t. A floridai anya és férje, JJ Garcia néhány hónappal azután ismerkedtek össze, hogy az 10 év után szakított volt feleségével, miután addig egy „se veled, se nélküled” kapcsolatban éltek. A férfi első lánya eleinte neheztelt az új barátnőre, és többi között őt okolta a szakításért is, mígnem Garcia eljegyezte új párját, és rávette volt feleségét, hogy a két nő találkozzon – ők pedig szép lassan felismerték, mennyi közös van bennük, és legjobb barátnőkké váltak.

Hasonlóan gondolkodunk a spiritualitásról és a wellnessről. A személyiségünk nagyon jól illeszkedett egymáshoz. Most már együtt megyünk italozni, vacsorázni, és megcsináltatjuk a körmeinket.

– mesélte a friss anyuka.

Az sem volt ritka, hogy a férfi első gyermekével együtt, négyesben mentek el kirándulni vagy étterembe, mára pedig új taggal bővült a család: szeptember 13-án megszületett Sage, Summer Trent Garcia kisfia. A terhesség, szülés, és szoptatás időszaka alatt a volt feleség végig támogatóan állt a családhoz:

Neki is volt egy gyereke JJ-től –  tudja, milyen érzés az ő gyerekét kihordani. Tippeket adott nekem, válaszolt a kérdéseimre. Megsimogatta a vállamat. Abban a pillanatban, amikor megindult a szülés, ő és a lánya, Lydia bejöttek a kórházba. Gyönyörű volt. Most Dani segít szoptatni és pelenkát cserélni. Gyakorlatilag ő is egy szülője Sage-nek.

– tette hozzá a személyiedzőként dolgozó nő.

Noha Dani Walsh-nek azóta sincsen élettársa, de ez a család állítása szerint nem jelent gondot a kapcsolatukban, és volt férje, valamint Sage édesanyja kívánják neki, hogy minél hamarabb rátaláljon a szerelem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik