Élet-Stílus

„Nekem nem hiányzott ez a cirkusz” – Mónika nem bánja, hogy számára véget ért A Nagy Ő

TV2
TV2
Azt sajnálja, hogy Jákob Zoltánhoz nem volt lehetősége közelebb kerülni, a villában folyó harcok viszont nem fognak neki hiányozni.

Jákob Zoltán három nőt is hazaküldött A Nagy Ő legutóbbi adásában – köztük Vivient és Mónikát, akik ma a Mokkában vendégeskedtek. Utóbbi a műsorvezetők érdeklődésére elárulta, nem bánja, hogy számára véget ért a műsor, a villában uralkodó légkörben ugyanis nem érezte jól magát.

Igazából megkönnyebbülést éreztem, mert nagyon rivalizáltak bent a lányok. Nekem nem hiányzott ez a cirkusz az életemből. Nekem nagyon nyugodt az életvitelem. Szomorú voltam, hogy nem tudtam hozzá (Jákob Zoltánhoz – a szerk.) közelebb kerülni, meg egy kicsit jobban megismerni, de nekem ez nyugalmat biztosított. Nagyon nagy cirkuszok voltak bent, és ez tőlem nagyon távol áll.

Az elmondottakkal Vivien is egyetértett. Hozzátette, szerinte minden okkal történik, a műsornak hála pedig barátságokra is szert tett, a szobatársaival ugyanis igen jó kapcsolatot sikerült kialakítania.

Ami A Nagy Ő utóhatását illeti, Mónika elmondta, hogy nemrégiben munkahelyet váltott, felszolgáló lett, és eddig csak pozitív visszajelzéseket kapott a hozzájuk látogató vendégektől, akik felismerték. Bár az interneten szembesült negatív kritikákkal is, azok nem hatják meg.

Mónika egyébként a kiesése előtt kísérletet tett arra, hogy megcsókolja Jákob Zoltánt a többi jelölt előtt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik