Élet-Stílus

100 dollárért rendelt smoothie-t, majd jó dolgában egy korty után kidobta azt a tiktokker

Mister Lewis missziója, hogy a bemutassa követőinek, milyen a luxus élet.

Egy TikTokon aktív amerikai férfi legutóbb azzal triggerelte követőit, hogy 100 dollárért (ami átváltva sajnos rendületlenül több mint 30 ezer forint) rendelt magának egy szuper egészséges smoothie-t, majd egy korty után egy laza mozdulattal kidobta azt a kukába.

A magára „luxus életmód ismerője”-ként hivatkozó Mister Lewis leginkább abból gyárt tartalmakat, hogy az utcán kérdezget idegeneket arról, hol dolgoznak, és mennyi pénzt keresnek – írja a Daily Mail. A tiktokker már egy ideje úgy tűnik, új projektbe vágott, amely okán különböző helyeken rendeli meg a legdrágább ételeket és italokat.

A címben is szereplő akcióról készült videót egy hete töltötte fel platformjára, ami azóta már 3,3 millió megtekintésnél jár. A felvételen a 34 éves férfi besétál egy bárba, ahol a vendégek maguknak állíthatják össze a smoothie-jukat. Mister Lewis is így tesz, és addig adatja hozzá a legkülönfélébb összetevőket italához, mígnem a végösszeg eléri a 103 dollárt. Ezután a mögötte felgyűlő sorral mit sem törődve elégedetten kortyol bele a méregzöld színű italba, és a következő gyors vágásnál már azt láthatjuk, ahogy a teli pohár landol egy szemetesben.

@mister.lewis

$100 Erewhon Smoothie

♬ original sound - Mister Lewis

A közel 9000 ezer követőt számláló tiktokker legutóbbi, tegnap feltöltött videója miatt sem kell, hogy szerénykedjen (és nem is teszi). Az 1,4 millió kattintást hozó felvételen a férfi besétál egy Gucci étterembe, ami arról híres, hogy ott minden Gucci. Mister Lewis tartva magát a dress code-hoz, ugyancsak Gucci termékekbe bújva látogatott el az étterembe, ahol egyetlen dolgot szem előtt tartva, mégpedig az ételek és italok minél magasabb árát, végig kóstólta a választékot.

Mister Lewis ezen a helyen nagyjából 300 dollárt hagyott (valamivel több mint 100 ezer forintot), melyet követői egészen jó árnak ítéltek meg a bemutatott ételek után, de a következőbe is belebotlottunk a kommentek olvasása közben:

„Mindeközben én próbálom eldönteni, hogy élelmiszerboltba menjek, vagy befizessem a telefonszámlám.”

@mister.lewis

GUCCI RESTAURANT TAKEOVER!

♬ original sound - Mister Lewis

Ajánlott videó

Olvasói sztorik