Élet-Stílus

„Milliárdos költségvetés, csilli-villi műsor, és a világ legrosszabb Photoshopja” – Majkának nem tetszett a baywatchos fotója

A Sztárban Sztár leszek! legutóbbi adásából kiderült, a nézők szerint melyik mester lenne a legjobb Mitch Buchannon.

Köllő Babett két hete Pamela Andersonnak öltözött a Sztárban Sztár leszek!-ben, ezért megszavaztatták a nézőkkel, hogy Pápai Joci vagy Majka legyen a párja, melyikük lenne jobb Mitch Buchannon (Baywatch-karakter, akit az eredeti sorozatban David Hasselhoff alakított). Mielőtt Till Attila bejelentette volna a voksolás végeredményét, a rapper a fejét csóválta, majd azt mondta:

A nézők nem hülyék: Józsika nem tud úszni, itt kezdődik. A legrosszabb Mitch Buchannon lenne a világon, mindenki megfulladna tőle. Úgy szalad, mint a Forrest Gump, mikor még a lábán van az a tartó. Tehát nagyon-nagyon rosszul döntöttek a nézők, hogy ha őt választották.

Ez után egy piros úszódresszes hölgy sétált be a díjjal, ami egy mentőbója volt. Közben kivetítették a szavazás fotóját, amin a két jelölt arcát vízimentők testére photoshoppolták. Ezen Köllő Babett jót kacagott, és Majka sem volt elégedett.

Az a legjobb, hogy milliárdos költségvetés, csilli-villi műsor, és a világ legrosszabb Photoshopját használják

– viccelődött a rapper.

Végül kiderült: Pápai Joci kapta a több szavazatot, az énekes egy gyors vízimentő-bemutatót is tartott, aminek részeként a stúdió padlóján fekve úszást imitált.

Kiválasztottatok mellém egy úszni nem tudó csávót?

tette fel a kérdést Köllő, aki nem sokkal később felfeküdt a zsűripultra, hogy Pápai rajta mutathassa be, hogyan élesztene újra. A jelenet után nem sokkal a versenyzők is színpadra léptek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sztárban Sztár (@sztarbansztartv2) által megosztott bejegyzés

Köllő Babett egyébként ezúttal egy másik sztárra hasonlított:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik