Élet-Stílus

Szex közben kapott stroke-ot a fiatal modell, a párja azt hitte, be van drogozva

Misha Montana három évvel ezelőtt, 30 évesen esett át stroke-on, és bár még mindig nem épült fel belőle teljesen, azt mondja, szerencsésnek érzi magát.

Amikor szex közben elkezdte furán érezni magát, Misha Montana azt hitte, valamilyen allergiás reakciót él át.

Kissé ködös volt minden, nem tudtam beszélni, éreztem, hogy valami nincs rendben a fejemmel, de nem éreztem fájdalmat

mesélte a 33 éves nevadai modell a Sun című brit bulvárlapnak.

A nő párja semmit sem vett észre az egészből az aktus végéig. Csak akkor látta, hogy valami baj van, amikor Misha kiment a fürdőszobába. Először azt kérdezte a nőtől, hogy be van-e drogozva, de amikor látta, hogy Misha nem tud beszélni, csak a fejét rázva jelzi, hogy nem, azonnal stroke-ra gyanakodott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Misha Montana (@themishamontana) által megosztott bejegyzés

Misha Montana arra gondolt, kizárt dolog, hogy harmincévesen stroke-ja legyen, de kezdte egyre rosszabbul érezni magát, pánikba esett, és érezte, hogy azonnali orvosi segítségre van szüksége.

Sokan nem tudják, hogy a stroke tünetei akár órákon át, hullámokban is érkezhetnek. Az arcom és a kezeim megfeszültek, a jobb oldalam, deréktól fölfelé mintha felmondta volna a szolgálatot. Az arcom, a szám leesett, a szemeimmel nem tudtam középre fókuszálni.

Montanát kórházba szállították, ahol kiderült, hogy valóban stroke-ja van, amit a szívén lévő apró lyuk okozott. Miután a lyukat lezárták, elkezdődött nő hosszú útja a felépülés felé, aminek máig nem ért a végére.

Montana azt hitte, a modellkarrierjének vége, az arca torz marad, de szerencséjére nem így lett, bár azt mondja, sohasem lesz már olyan, mint a stroke előtt volt. Megtanult mindent a teste bal oldalával csinálni arra az esetre, ha nem kapná vissza az irányítást a jobb oldal felett.

A legnehezebb dolga a beszéd újratanulásával volt, ami még nem sikerült neki teljesen. A jobb oldalon az arca és ajkai szinte teljesen érzéketlenek. A legnagyobb gondot a memóriaromlás okozza neki, azt mondja,

nagyon keményen kell dolgoznia azért, hogy kívülről úgy tűnjön, minden rendben van vele.

Montana szerencsésnek érzi magát, hiszen a stroke-ja lehetett volna végzetes is, vagy okozhatott volna tartós károsodást, például bénulást.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ola’Jouwon Fox (@illite.fotos) által megosztott bejegyzés

Montana tavaly szeptember óta az UFC-harcosból lett pankrátorral, Matt Riddle-lel jár, az első gyerekük születését decemberre várják.

Azt mondja, a jövőben az anyaság mellett szeretné felhívni a figyelmet a mentális egészség fontosságára és az olyan láthatatlan betegségekre, mint a stroke. A saját történetéről könyvet szeretne írni és dokumentumfilmet forgatni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik