Élet-Stílus

Távollétében földdel tették egyenlővé a házát – tévedésből

Az atlantai nőt a szomszédja hívta, és elmondta, hogy már nincs meg az otthona.

Ha valaki látta a Haláli fegyver című paródiát, emlékezhet a jelenetre, amikor egy helikopterből rommá lövik Bruce Willis házát, majd kiderül, hogy csak tévedésből: a támadóknak egy másik ingatlant kellett volna lerombolniuk. A jelenet borzasztó vicces, de amikor a való életben történik hasonló, azon azért nehéz mosolyogni.

Amikor Susan Hodgson hazatért a vakációról, atlantai háza helyén már csak romokat, törmeléket talált.

A nőt a pihenése alatt szomszédja érte el telefonon, és megkérdezte, felbéreltek-e valakit, hogy lebontsa a házukat, mert valaki épp most volt ott, és porig rombolta az épületet. Miután Hodgson közölte, hogy senkit nem béreltek fel ilyesmire, a szomszéd rákérdezett a munkásoknál, de azt mondták neki, hogy „fogja be, és törődjön a saját dolgával”.

Hodgson ekkor megkérte egy rokonát, nézze meg, mi folyik az (egykori) épületnél. Így is történt; a „kivitelezők” az engedélyek átnézése után elismerték, hogy

téves címre jöttek rombolni.

Susan Hodgson sokkos állapotban azóta is, de azon kívül, hogy feljelentést tett a rendőrségen, és beszélt ügyvédekkel, túl sok mindent nem tudott tenni. Az aprócska hibát elkövetett cégtől egyelőre senki sem kereste.

A Fox5-nek a vállalat képviselője azt nyilatkozta, vizsgálják a balesetet, dolgoznak az ügy megoldásán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik