Élet-Stílus

Élő adásban fogdosta az utcán koncertező brit énekesnőt két járókelő

A férfiak fél fontot, azaz picivel több mint 200 forintot akartak kárpótlásként adni Holly Marie-nek.

Holly Marie énekesnőként vállal munkát, általában esküvőkön és egyéb eseményeken lép fel.

Nemrég szabadtéren, egy étterem előtt énekelt Blackpoolban, amikor is félbe kellett szakítania az előadását, mivel két férfi minősíthetetlen módon viselkedett vele – írja a Mirror.

Marie élőben közvetített a TikTokon, így mindenki láthatta, mi is történt, a videót eddig közel 3,5 milliószor játszották le.

@hollymariemusic_ Gratfeful for the guys who stepped in 😓#viral #blackpool #busking #womenssafety ♬ original sound - Hollymariemusic

A felvételen látható, ahogy egyik férfi hozzányúl Marie-hoz, mire a nő egy pillanatra abba is hagyja az éneklést. Mielőtt folytatná, érkezik egy másik férfi, aki szintén belecsíp a fenekébe.

Mi a francot csináltok?

– mondta felháborodottan az énekesnő, aki ezután már nem is folytatta a produkcióját.

Marie elmesélte, hogy az étterem két biztonsági őre odalépett a férfiakhoz, és bocsánatkérésre szólították fel őket. Ők ezt meg is tették, az énekesnő azonban nem enyhült meg.

Undorító. Ne nyúlj hozzám, nem akarom a pénzedet. Ez szexuális zaklatás

– közölte.

Az énekesnő egy másik videóban elmondta, a férfiak még jobban megalázták volna, mert 50 pennyt (nagyjából 210 forintot) akartak neki adni „borravalóként”, amit ő természetesen kikért magának.

@hollymariemusic_ Replying to @Lucy #part2 #viral #busking #womensrights ♬ original sound - Hollymariemusic

Az énekesnő nehezen tért napirendre a történtek felett, már csak azért is, mert a férfiak azt mondták a felelősségre vonás után, hogy

az egész egy vicc!

A követőitől viszont sok támogatást kapott, a két videója alatt több ezer kommentben jelezték, hogy elítélik a férfiak tettét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik