Élet-Stílus

A legtöbben Barbie-nak öltöztek a világ legnagyobb kutyás jelmezparádéján New Yorkban

Végül egy Micimackó-jelmezes törpespiccet választottak a legjobbnak a 600 induló közül a Tompkins Square Halloween Dog Parade-on.

Szombaton immár 33. alkalommal rendezték meg New Yorkban a világ legnagyobb kutyás felvonulását, a Tompkins Square Halloween Dog Parade-et. A New York Times szerint mintegy 600 eb mutatta meg magát a nagyjából 15 ezer fős nézősereg előtt a B sugárút lezárt részén.

Volt, aki kedvenc Broadway-szereplőinek, más Micimackónak vagy Batwomannek öltöztette be kedvencét, néhányan pedig egyszerűen csak oroszlánnak vagy pillangónak. A legnépszerűbb karakterek az idei év sikerfilmjét reprezentálták, rengeteg kutya vonult fel Barbie- vagy Ken-jelmezben.

A szervezők negyven, majd hat kutyára szűkítették a mezőnyt, végül a döntősök közül egy törpespicc, Pookah nyert, akit Micimackó-jelmezbe öltöztettek gazdái.

A nyertes kutyának egyébként saját Instagram-oldala is van, amelyet közel 20 ezren követnek, a győzelem után vélhetően még népszerűbb lesz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pookah the Pomeranian 🦁 (@pookahthepom) által megosztott bejegyzés


A szervezők elmondták, nem tudták az eredeti időpontban megrendezni a versenyt a helyszínen zajló építkezések és az emelkedő költégek miatt, de a kutyaeledeleket gyártó Get Joy bekapcsolódott, és egy héttel később el is indulhatott a kutyamenet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik