Élet-Stílus

„Méltatlan volt, minősíthetetlen” – Kozso úgy érzi, megalázták a Sztárban Sztár leszek! élő show-jában

Pál Anna / 24.hu és TV2
Pál Anna / 24.hu és TV2
Szerinte Szentmártoni Norman nem vette komolyan a feladatát.

A hétvégén újabb versenyzőtől búcsúzott a Sztárban Sztár leszek! csapata, ezúttal a Kozsóként színpadra lépő Szentmártoni Norman kapta a legkevesebb szavazatot.

Ahogyan a nézők, úgy az Ámokfutók alapítója sem volt megelégedve Szentmártoni produkciójával, mi több, úgy érzi, a versenyző nem vette elég komolyan a feladatát, és megalázta őt a fellépésével.

Annyira drukkoltam a srácnak! Hittem benne, hogy hatalmasat fog énekelni, felajánlottam neki a saját szerkóimat, amiket még a legnagyobb slágereim klipjeiben hordtam. Vártam valamit, amit nem úgy kaptam vissza, ahogyan szerettem volna

fejtette ki a Ripostnak az énekes, aki szerint a versenyző inkább parodizálta őt ahelyett, hogy levette volna a figurákat.

Nem ez lett volna a dolga. Sajnálom, és fáj. Összetörte a lelkem egy kicsit! (…) Nem tette bele a kellő melót és alázatot az előadásába. Méltatlan volt, minősíthetetlen ahogyan énekelt. Alázatosan, tisztelettel kellett volna. Gagyi volt a produkció. Eltölthetett volna egy kis időt azzal, hogy figyel a mozgásra, akár a körmére. Nem csak egy tincsből áll a »Kozsoság«! Szíven ütött, hiszen szép számmal vannak hatalmas, No1 slágereim. Több mint 30 éve vagyok a szakmában, ezért méltatlan volt az egész

– véleményezte a látottakat.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik