Élet-Stílus

„Évtizedekig küzdöttem a szeretetéért” – Tápai Andiban sebeket tépett fel Tápai Szabina érkezése a Szingli vagy svindliben

Udvardi Attila / VIASAT3 és TV2
Udvardi Attila / VIASAT3 és TV2
Korábban is előfordult, hogy valaki csak híres nővére miatt kereste a reality főszereplőjének társaságát.

A Szingli vagy svindli hétfői epizódjában Tápai Szabina csatlakozott húgához, Tápai Andihoz, hogy segítsen neki kinyomozni, ki milyen szándékkal érkezett a játékba. Az egykori kézilabdázó jelenléte elég nagy por kavart a villában, főleg miután az egyik játékos kétértelmű megjegyzést intézett hozzá.

Tápai Szabina azt kifogásolta, hogy a fiúk nem ágyaznak be, mire Dejan úgy reagált:

Ha eljössz hozzám otthon, akkor megmutatom, hogy az ágyam mennyire rendben van.

Tápai Andinak ez nagyon nem tetszett, a riportszobában azt mondta:

Dejan egy elég félreérthetetlen ajánlatot tett a nővéremnek, hogy menjen el hozzá, és nézze meg az ágyát. Hát, teljesen felhúzott! Most a bögyömben van.

Dejan próbálta menteni a menthetőt, mire Tápai Szabina elküldte, hogy gyorsan főzzön egy kávét engesztelésképpen Tápai Andinak, aki ezt később elutasította, így az italt a nővére kortyolgatta el.

Tápai Andi a testvérével való kapcsolatáról így nyilatkozott a műsorban:

Amint rám figyelem kerülne, ő elkezd akkor hangosabb lenni, agresszívebb lenni, és a többi… És ez már babakortól megfigyelhető volt. Csoda, hogy ilyen szintre tudtuk visszahozni ezt a kapcsolatot, mert évtizedekig küzdöttem az ő szeretetéért. Ez a szituáció Dejannal eszembe juttatta a korábbi eseteket, amikor rá kellett jönnöm, hogy sokan azért próbálnak ismerkedni velem, mert a Szabina húga vagyok, és így esetleg közel kerüljenek hozzá is. Sebeket tépett fel bennem.

A műsorrészletet itt lehet megnézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik