Élet-Stílus

19 hetes terhesen szakított vele a párja, randiappon talált rá újra a szerelem

Nem szerette volna egyedül végigélni a terhességét és a szülést.

Egy amerikai nővel szakított a párja, mikor 19 hetes terhes volt közös gyermekükkel, de a 24 éves anyuka úgy döntött, megérdemli a szerelmet – ezért felregisztrált néhány társkereső alkalmazásra.

Megan Dowling elismerte, hogy talán szokatlannak tűnhet terhesen randevúzásba kezdeni, de látott egy hasonló tematikára épülő tévéműsort, ami megihlette őt is. A Georgia államból származó nő mindössze 9 hónapja volt együtt párjával, mikor teherbe esett tőle, viszont a férfi néhány hét után úgy érezte, mégsem áll készen az apaságra. Bár az állapotos anyuka szíve összetört, hamar túl tudott lépni a fájdalmán, többek közt támogató környezetének köszönhetően.

Mindig is olyan voltam, aki nem stresszel azokon a dolgokon, amiket úgysem tud irányítani; továbbra is keresem az exemet, és tájékoztatom őt a terhességemről.

idézi a nőtől a Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Dowling (@yesimmegan)

7 hónapos terhesen végül Dowling egy 43 éves férfivel ismerkedett össze az egyik randiappon keresztül, akit rendkívül támogatónak tart. Megan szeptember 27-én adott életet kislányának, Meadow-nak, és új párja már másnap mellettük volt, valamint főz rájuk, és próbál mindenben a friss anyuka segítségére sietni. A férfinek már vannak saját gyermekei, ami Dowling szerint szerepet játszhat abban, hogy új párja ilyen megértő vele.

Nem akarom rákényszeríteni, hogy valaki más gyerekéről gondoskodjon, de ő is tudja, hogy ez jár azzal, ha velem randizik.

Megan azt mondta, reméli, hogy története más egyedülálló terhes nőket is inspirál, ahogyan rá is hatottak a hasonló cipőben járó anyukák történetei; azt üzenni ezeknek a nőknek, hogy kisbabájuk egy boldog és örömteli anyukát érdemel.

Néhányan úgy vélték, nem helyénvaló, ha szülés előtt álló nők randizni kezdenek, valamint ízléstelennek ítélték az ilyen magatartást, sokan viszont teljesen érthetőnek tartják ezt, és megosztották saját tapasztalataikat a témáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik