Élet-Stílus

„Állj ki magadért!” – Tóth Andi reagált Szabó Zsófi interjújára

RTL és TV2
RTL és TV2
A műsorvezető nemrég azt mondta Hajdú Péternek, sokszor sajnálja Tóth Gabit és Tóth Andit, mert amíg ő csöndben tűr, a két énekesnő rendszeresen hadakozik a kommentelőkkel.

Múlt pénteken debütált a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor új része, amiben Szabó Zsófi adott interjút. A beszélgetésben egyebek között azt is kifejtette, mennyire sajnálja időnként Tóth Andit és Tóth Gabit, akik rendszeresen hadakoznak a kommentelőkkel, míg ő több éve eldöntötte, hogy nem teszi.

Megtanultam nem kiállni magamért, mert akkor minden egyes nap ki kéne állnom

– fogalmazott a műsorvezető, akinek a szavaira Tóth Andi nemrég a 24 órán át elérhető Instagram-történetében reagált.

Innen is puszilom! Nyilván tök sokan fogják fel ezt úgy, hogy ilyenkor magyarázkodik az ember, és ez milyen rossz. Én nem magyarázkodom. Szerintem ha már valakit követsz, akkor azt valamiért követed, legen már valami mondanivalója vagy értelme annak a követésnek. Szerintem aki követ, az pontosan tudja, hogy én szeretem megosztani azt a véleményt, hogyha valaki támad, akkor igenis állj ki magadért! Mert ebben a szörnyű világban, amit élünk, ahol ilyen sok a rosszindulat, és ilyen erősek a támadások, úgy gondolom, rosszabb csendben maradni, és felőröl egy idő után, ha csendben maradsz, és ez téged valahol mélyen zavar

magyarázta az énekesnő, hozzátéve: amikor ő reagál bizonyos vádakra, azt nem azért teszi, hogy visszatámadjon, csak szeretné elmondani a saját igazát, és a követőit is arra akarja ezzel biztatni, hogy álljanak ki magukért, ha bántják az igazságérzetüket.

A te belső nyugalmadnak igenis jót fog tenni. Aztán hogy ki mit gondol a nap végére, hogy kinek hisz, az tök mindegy. De neked nyugalmat fog adni az, hogy elmondtad a te részedet, és nem csöndben maradtál

– fogalmazott.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik