Élet-Stílus

Gáspár Győző a fogyásáról: Mindenki támad engem, hogy plasztika, plasztika… Hát persze, hogy plasztikáztattam!

Ágota Csaba / RTL
Ágota Csaba / RTL
Még mindig zavarják a rosszindulatú kommentek, a múlt heti focis dologba is belebetegedett lelkileg.

62 kilótól szabadult meg Gáspár Győző, aki nemrég előtte-utána képeken mutatta meg fogyókúrája eredményét. Már ekkor is visszaszólt azoknak, akik szerint plasztikai műtétnek köszönhető a fogyása, kedd reggel pedig a Mokkában védte meg magát.

Mindenki támad engem, hogy plasztika, plasztika… Na, most akkor kezdjük az elején, mert annyira szellemi fogyatékosok az emberek, és elnézést kérek mindenkitől, akit így kora reggel megsértek. Először le kell fogyni, és amikor az ember lefogy, akkor ott az a nagy hasréteg, amit el kell tüntetni, de ehhez le kell fogyni! (…) Hát persze, hogy plasztikáztattam magam! Lefogytam, emberek…

Gáspár azt mondta, nagyon mérges az idegenektől kapott megjegyzések miatt, mivel a mai reggelt is éhgyomros kardióedzéssel kezdte, minden nap megy konditerembe, öt éve odafigyel arra, mit eszik, és küszködik azért, hogy tartsa a súlyát. Elmondása szerint 24 év után is zavarják az ilyen bántó kommentek.

Arról is szót ejtett, hogyan viselte, hogy az elmúlt napokban a Fradi-meccsen kapott rasszista rigmusok miatt került a bulvármédia középpontjába.

A múlt héten annyi címlapom volt a foci miatt, hogy belebetegedtem lelkileg. Nem azért, mert engem bántanak, engem nem érdekel, hanem amiatt, hogy a két lányomat lek….zták, meg Beát is lek….zták.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik