Élet-Stílus

„Mondtam, hogy mélyebben dekoltált felsőt kellett volna felvennem” – Szandi taxissztrájk idején próbált sofőrt fogni Nápolyban

RTL Klub
RTL Klub
Végül egy rendőr adott nekik tippet, hogyan juthatnak ki a reptérre.

Szandi és férje nemrég egy óceánjárón kapcsolódtak ki, ahol az énekesnő inkognitóban karaokézott is, az előadása után pedig azt mondták neki, „nagy sztár lesz belőle”.

A házaspár ma a Mokka vendége volt, ahol a hajón szerzett élményeikről meséltek, majd a nyaralásuk utolsó, kevésbé kellemes pillanatait is felelevenítették. Mint mondták, az óceánjáró Nápolyból indult, majd oda is tért vissza, ők viszont nem indultak haza rögtön a hajóút végén, egy napot még a városban töltöttek, egy hotelben szálltak meg.

A szállodában az első dolguk volt jelezni, hogy másnap fél 11-re mindenképpen szeretnének kérni maguknak egy taxit, hogy elérjék a Magyarországra tartó gépüket. Ezt a recepción garantálták is nekik, ám hiába várták a fuvart a megbeszélt időpontban, az nem érkezett meg. Később kiderült, hogy taxissztrájk van a városban.

Állítottam meg az úton az embereket. Mondtam, hogy mélyebben dekoltált felsőt kellett volna felvennem, több esélyem lenne! Állítottam meg az autókat, hogy fizetünk, csak vigyenek ki a repülőtérre, mert lekéssük a gépet

– emlékezett vissza az énekesnő, aki bár nem járt sikerrel, egy rendőr a segítségükre sietett: egy kikötőhöz közeli buszjáratot javasolt nekik, amivel végül időben meg tudtak érkezni a reptérre.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik