Élet-Stílus

Vécézést hazudva otthagyta az éttermet a férfi a randin, miután a nő megevett 48 osztrigát

Négy tál előételt evet meg a nő, utána pedig még egy főételt. A férfi inkább elviharozott.

A TikTokon az EquanaB néven futó nő félresikerült első randijáról számolt be nemrég. Az atlantai Fontaine’s Oyster House-ba mentek, a vége viszont az lett, hogy a férfi azt hazudta, a mosdóba megy, valójában azonban hazament. Vagy legalábbis az étteremből el.

Hogy miért, EquanaB-nek nem világos, de talán összefüggésben lehet azzal, hogy megevett előételként 4 tál, azaz 48 darab osztrigát.

Legalábbis a kommentelők ezt vetették fel, meg azt, hogy a férfinek biztos elment az étvágya, hogy végighallgatta a 48 szürcsölést.

Zárójelesen tennénk csak hozzá, de lehet a számla végösszege vehette el végleg az étvágyát.

@equanaaa #hebrokeyallendofstory #fontainesoysterhouse #oysters ♬ original sound - EquanaB

EquanaB azt mondja, a férfi, aki hetek óta próbálta elérni, hogy találkozzzanak, tényleg furcsán nézett rá az osztrigaevés közben, de őt ez nem igazán érdekelte akkor.

Úgy voltam vele, hogy Bébi, ha te hívtál meg, akkor meg enni fogok.

Az előételt rákos halpogácsa és krumpli követte, de a férfi mintha inkább csak egy italra ment volna el a randevúra. Ekkor mondta neki azt is, hogy kimegy a mosdóba, fél órának kellett eltelnie, mire EquanaB-nek leesett, hogy randipartnere nem fog visszatérni.

Úgyhogy a ő is vette a sátorfáját, majd nem sokkal később ráírt a férfi, hogy szívesen kifizeti az italokat, de az ételeket nem.

Kelcey Flanagan, az étterem vezetője megerősítette a történet valódiságát, és azt mesélte, hogy a nő étvágya „meglehetősen lenyűgöző volt”, de nem ez volt a legtöbb, amit valaha látott megenni – nyilatkozta a Rolling Stone-nak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik